αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜυτιληναίος: «Εκτόξευση» καθαρών κερδών κατά 49,7% εν μέσω Covid-19, τώρα κάνει προσλήψεις

Μυτιληναίος: «Εκτόξευση» καθαρών κερδών κατά 49,7% εν μέσω Covid-19, τώρα κάνει προσλήψεις

Νέες θέσεις εργασίας έχει ανοιχτές ο Μυτιληναίος αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις της Ελλάδας με ισχυρή διεθνή παρουσία στους τομείς δραστηριότητας Μεταλλουργίας, Έργων EPC, Ηλεκτρικής Ενέργειας και Εμπορίας Φυσικού Αερίου.

Σημειώνεται ότι η εταιρία διαθέτει ισχυρή ρευστότητα που διαμορφώνεται σε 1,5 δισ. ευρώ. Από το ποσό αυτό, 700 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν σε ταμειακά διαθέσιμα και 800 εκατ. ευρώ σε άμεσα ρευστοποιήσιμες γραμμές χρηματοδότησης. Σε σύγκριση με το τέταρτο τρίμηνο του 2019, τους πρώτους τρεις μήνες της φετινής χρονιάς η «Μυτιληναίος» εμφάνισε αύξηση λειτουργικών αποτελεσμάτων (EBITDA) κατά 24%, στα 80,6 εκατ. ευρώ, κι ενίσχυσε τα καθαρά κέρδη κατά 49,7%, στα 36,4 εκατ. ευρώ. Επίσης, ο καθαρός δανεισμός διαμορφώθηκε στα 530 εκατ. ευρώ, οδηγώντας τον δείκτη του καθαρού δανεισμού προς EBITDA σε 1,76, με βάση τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Δες παρακάτω τις ειδικότητες που αναζητά η εταιρία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 5 =