αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜπουμ! Η Xiaomi ανακοίνωσε το Redmi Note 7 των 130 ευρώ με 48MP κάμερα

Μπουμ! Η Xiaomi ανακοίνωσε το Redmi Note 7 των 130 ευρώ με 48MP κάμερα

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα το τηλέφωνο των 48MP που είχε κάνει tease πριν μερικούς μήνες και εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν πρόκειται για ένα high-end τηλέφωνο αλλά για το entry-level Redmi Note 7 των €130 (999 γουάν). Κι αν σκέφτεστε πως τα χρήματα είναι λίγα για τα pixel που προσφέρει, ας δούμε τις λεπτομέρειες.

Όπως διαβάζουμε στο Unboxholics.com, υπάρχουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος, μία 48MP με f/1.8 και μία 5MP για δεδομένα βάθους. Η κάμερα μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες με τα 48 εκατομμύρια pixels των 0.8 microns σε καλό φωτισμό ή να συνδυάσει τα γειτονικά pixels για να παράγει μία φωτογραφία των 12MP με τα μεγαλύτερα pixels των 1.6 microns. Αυτό σημαίνει πως η φωτογραφία των 48MP χρειάζεται πραγματικά καλό φωτισμό για να είναι αξιόλογη, ενώ τα μεγαλύτερα pixels μπορούν να συγκεντρώσουν περισσότερο φως παράγοντας καλύτερο αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έτσι δουλεύει το hardware της κάμερας, μένει να δούμε όμως και δείγματα από το software.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συναντάμε μία 6.3 ιντσών οθόνη 1080p ανάλυσης, με Snapdragon 660 και επιλογές για 3GB/32GB έως 6GB/64GB RAM και αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Η selfie κάμερα είναι 13MP, η μπαταρία 4.000mAh, υπάρχει USB-C θύρα και headphone jack.

Η κυκλοφορία του ξεκίνησε ήδη στην Κίνα και σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − sixteen =