αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜπουμ! Η Apple λανσάρει την δική της πιστωτική κάρτα (BINTEO)

Μπουμ! Η Apple λανσάρει την δική της πιστωτική κάρτα (BINTEO)

Από τις 24 Φεβρουαρίου γράφαμε εδώ στο It’s Possible για το μεγάλο σχέδιο της Apple, το οποίο αφορούσε το λανσάρισμα μιας πιστωτικής κάρτας. Το σενάριο γίνεται σήμερα πραγματικότητα και επίσημα. Ο τεχνολογικός κολοσσός λάνσαρε την δική του πιστωτική κάρτα, η οποία μοιάζει βγαλμένη… από το μέλλον.

Όλα θα γίνονται μέσα από μια απλή εφαρμογή, χωρίς προμήθειες, με μικρά επιτόκια και πολλά «δωράκια». Για να αποκτήσει ένας χρήστης την Apple Card, το μόνο που έχει να κάνει είναι να γραφτεί στο Apple Wallet app. Και έτσι θα αποκτά μια digital card η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού «μέσα σε λίγα λεπτά» όπως λέει η εταιρία. Από εκεί οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν όλες τις χρεώσεις τους, τις κινήσεις, και να κάνουν πληρωμές.

Αν κάποιος το επιθυμεί, θα μπορεί να λάβει και μια φυσική μεταλλική κάρτα. Σε αυτή όμως δεν θα αναγράφονται προσωπικά στοιχεία πέραν του ονόματος. Δεν θα αναγράφεται π.χ. αριθμός κάρτας ή ημερομηνία λήξης. Αφού όλα αυτά θα βρίσκονται στην ψηφιακή μορφή της κάρτας.

Για το όλο εγχείρημα η Apple συνεργάστηκε με την Goldman Sachs και την Mastercard. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως θα είναι η νέα κάρτα της Apple, η οποία αναμένεται να φέρει… ανακατατάξεις στην αγορά.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 1 =