αρχικηVIRALΜπορούν τα κουτάκια γεμάτα με… αέρα να φέρουν την επιχειρηματική επιτυχία; Μια «τρελή» ιδέα από Έλληνες δημιουργούς

Μπορούν τα κουτάκια γεμάτα με… αέρα να φέρουν την επιχειρηματική επιτυχία; Μια «τρελή» ιδέα από Έλληνες δημιουργούς

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. «Οι Έλληνες που πουλάνε συσκευασμένο αέρα», αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα. Και ενώ στην αρχή πιστεύεις ότι πρόκειται για μια ψέυτικη είδηση στο ίντερνετ, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Κάποιοι, δηλαδή, αποφάσισαν να κάνουν business με μια περίεργη ιδέα: να πουλήσουν αέρα (κανονικό), μέσα σε γαλάζια κουτάκια. Όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του Greek Oxygen στο Facebook, ήδη υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το προϊόν, ενώ οι άνθρωποι που το έχουν δημιουργήσει, έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά γνωστά ΜΜΕ.

Σε συνέντευξη τους στην ελληνική έκδοση του VICE, οι δημιουργοί του προϊόντος μιλούν για αυτό που έχουν φτιάξει. «Αυτό που θέλαμε να δημιουργήσουμε είναι ένα προϊόν για τουρίστες που να έχει κάτι από Ελλάδα. Να αντικατοπτρίζει το μπλε της θάλασσας, του ουρανού, τον αέρα που αναπνέουμε. Οπότε κλείσαμε όλα αυτά τα στοιχεία σε ένα κουτάκι. Έτσι γεννήθηκε. Αυτό είναι στην ουσία. Ένα κουτάκι που έχει μέσα οξυγόνο. Σαν οξυγόνο που αναπνέουμε», τονίζει μεταξύ άλλων, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Greek Oxygen, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

Όπως σημειώνει η ίδια, ουσιαστικά πουλάνε μόνο αέρα και το κουτάκι. «Το κουτάκι είναι κατασκευασμένο από λευκοσίδερο και είναι ασφαλές στη μεταφορά. Μπορεί δηλαδή και ένα μικρό παιδί να το πάρει και να το μεταφέρει» σημειώνει.

Το κουτάκι αυτό θα κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις μέσα στο 2017. Μπορεί ένα κουτάκι με… ελληνικό αέρα να φέρει την επιχειρηματική επιτυχία; Το μέλλον θα δείξει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 9 =