αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜπορεί ένα ψυγείο να χρησιμοποιεί Windows; H LG δίνει την απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ένα ψυγείο να χρησιμοποιεί Windows; H LG δίνει την απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται σίγουρα για μια καινοτομία, που όσο περνάνε τα χρόνια θα μπαίνει όλο και πιο πολύ στη ζωή μας. Η LG παρουσίασε στην τεχνολογική έκθεση IFA, το «έξυπνο» ψυγείο της το οποίο χρησιμοποιεί το λογισμικό των Windows.

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι σας δίνει τη δυνατότητα να παγώνετε τα τρόφιμα σας και συγχρόνως να παίζετε με τα νέα apps των Windows 10!

s.aolcdn.comΚοιτάζοντας τον εξωτερικό σχεδιασμό του ουσιαστικά το Instaview Door-in-Door ψυγείο χωρίζεται σε δύο τμήματα, όπου υπάρχει η κλασική πόρτα του ψυγείου όπως την γνωρίζουμε και στην δεύτερη πόρτα υπάρχει μία εντυπωσιακή translucent touchscreen 29 ιντσών, η οποία προβάλλει την οθόνη των Windows 10, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη του ψυγείου να γράφει σημειώσεις, να διαβάζει συνταγές και να μαθαίνει χρηστικές πληροφορίες που παραπέμπουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως σημειώνει και το Digitallife.gr, η ημιδιάφανη οθόνη επιτρέπει στον χρήστη του ψυγείου να δει τα φαγητά και τις τροφές που βρίσκονται στο ψυγείο.

Ανκαι σίγουρα είναι εξαιρετικά περίεργο το να σκέφτεσαι ότι μέσα σε ένα ψυγείο βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Atom με 2GB RAM, ωστόσο μία δοκιμή μαζί του είναι βέβαιο ότι πείθει ακόμη και τους πιο αναποφάσιστους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =