αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜπορείς να ρίξεις κι άλλο την τιμή σε ένα Airbnb σπίτι. Εδώ έχουμε 4 tips για να το πετύχεις

Μπορείς να ρίξεις κι άλλο την τιμή σε ένα Airbnb σπίτι. Εδώ έχουμε 4 tips για να το πετύχεις

Το Αirbnb έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας τον τρόπο που κάνουμε διακοπές.

Εκτός από τον τρόπο, έχει αλλάξει και το μπάτζετ. Oμως, με μικρά κολπάκια υπάρχει τρόπος το πρότζεκτ να συμπιεστεί κι άλλο:

Διαπραγματευτείτε την τιμή

Με το που βλέπετε το σπίτι που σας κάνει στο μάτι μην τρέξετε να χρεώσετε την πιστωτική σας. Μερικές φορές αρκεί ένα mail στον οικοδεσπότη για να πετύχετε μια καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη. Αναλύστε τους λόγους της επίσκεψής σας, πείτε μερικά λόγια για εσάς και ζητήστε μια έκπτωση. Ετσι απλά.

Προσκαλέστε τους φίλους  να χρησιμοποιήσουν το Airbnb

Εύκολο tip, το λέει και στο site όταν μπείτε. Προσκαλέστε τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το Αirbnb και κερδίστε αμέσως έκπτωση 30 ευρώ. Αν πάλι προσκαλέσετε ένα φίλο σας να διαθέσει το σπίτι στου Airbnb τότε θα έχετε έκπτωση 65 ευρώ, όταν εκείνος αποκτήσει τον πρώτο του επισκέπτη.

Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες

Είναι ακριβώς όπως όταν νοικιάζετε αυτοκίνητα ή κλείνετε ξενοδοχείο. Αν το κλείσετε για περισσότερες ημέρες, το πιθανότερο είναι ότι θα σας γίνει μια καλύτερη τιμή.

Προτιμήστε τα μη δημοφιλή

Το ότι ένα σπίτι δεν έχει σχόλια ή αστέρια δεν σημαίνει ότι δεν είναι και όμορφο. Απλά μπορεί να μην έχει προωθηθεί κατάλληλα. Εντοπίστε τέτοια σπίτια και κάντε την προσφορά σας, είναι πιο πιθανό να πετύχετε μια έκπτωση σε σχέση με τα πολύ δημοφιλή ακίνητα.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 16 =