αρχικηVIRALΜπορείς να «κλείσεις» ένα ολόκληρο νησί μέσω Airbnb, προς 595 δολάρια τη βραδιά (ΦΩΤΟ)

Μπορείς να «κλείσεις» ένα ολόκληρο νησί μέσω Airbnb, προς 595 δολάρια τη βραδιά (ΦΩΤΟ)

Αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σε ένα νησί που θα είναι «κλεισμένο» μόνο για εσάς, μάλλον δεν θα το πιστεύατε. Και είναι λογικό, αοφύ προφανώς δεν είστε ο Richard Branson ή ο George Clooney, για να έχετε δικό σας νησί.

Κι όμως, οι διακοπές που σας περιγράφουμε, τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Και μάλιστα μόνο με 595 δολάρια τη βραδιά. Ακόμα δυσκολεύεστε να το πιστέψετε; Τότε ακούστε αυτή την περίπτωση: Υπάρχει το νησάκι Bird Island. Το οποίο είναι διαθέσιμο για μίσθωση μέσω Airbnb, με το χρηματικό ποσό που αναφέραμε. Το εν λόγω νησί, βρίσκεται στη Μπελίσε η οποία είναι ανεξάρτητη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, στις βορειοδυτικές ακτές της Καραϊβικής.

«Είναι ένα ιδανικό σκηνικό, είτε για ένα ρομαντικό πάρτι για ένα ζευγάρι, για μια οικογενειακή συγκέντρωση/ reunion ή για μια μικρή ομάδα φίλων», γράφει ο ιδιοκτήτης, Fred, στo Airbnb.

Όπως τονίζει το CNBC, το νησί μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 7 άτομα, ενώ παρέχει όλες τις ανέσεις για να περάσεις εκεί πολύ ωραίες διακοπές. Πάντα με απόλυτη ιδιωτικότητα. Γύρο από το νησί υπάρχουν καταγάλανα νερά και κοράλλια.

Βέβαια, πάνω στο νησί υπάρχουν μόνο 3 σπίτια. Έτσι αφού θα είστε εντελώς μόνοι εκεί, πρέπει να φέρετε μαζί σας φαΐ ή ποτά. Να σημειωθεί, ότι μέσα στην τιμή, συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά από και προς το νησί, από τα παράλια της χώρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − nine =