αρχικηVIRALΜπορείς να εξερευνήσεις το Μουσείο Γουλανδρή με ένα κλικ από το σπίτι σου

Μπορείς να εξερευνήσεις το Μουσείο Γουλανδρή με ένα κλικ από το σπίτι σου

Εξερευνήστε έργα από τη Συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή από το σπίτι, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Και όντως έτσι είναι. Μπορεί το Μουσείο Γουλανδρή να είναι κλειστό αυτή την περίοδο λόγω του ιού, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να δεις τα εκθέματα από το σπίτι σου. Χρησιμοποιώντας το laptop ή το smartphone σου.

Ψηφιακές αναπαραγωγές έργων, εικόνες λεπτομερειών και ηχητικές ξεναγήσεις σε δύο γλώσσες προσφέρουν ένα νέο σημείο επαφής με τη Συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή. Ανακαλύψτε λεπτομέρειες κρυμμένες στο πίσω μέρος των καμβάδων και μάθετε περισσότερα για τη δημιουργία των έργων, την ιστορία τους, και τη ζωή των καλλιτεχνών. Μπορείς να κάνεις την ψηφιακή σου επίσκεψη εδώ-> goulandris.gr/el/collection/works-of-art

Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ιδρύθηκε το 1979. Πρόκειται για έναν κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που έχει ως κύριο σκοπό την λειτουργία των μουσείων του στην Άνδρο και τώρα στην Αθήνα, καθώς και την προαγωγή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο των εικαστικών Τεχνών.

Εμπνευστές και χορηγοί του εγχειρήματος αυτού ήταν οι αείμνηστοι Βασίλης και Ελίζα Γουλανδρή, οι οποίοι διακρίνονταν για το ασίγαστο πάθος και την αγάπη τους για τις τέχνες. Οραματίστηκαν έναν ζωντανό πολιτιστικό φορέα, ενταγμένο στην τροχιά των διεθνών δρωμένων στον χώρο των εικαστικών τεχνών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =