αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπορείς να δουλέψεις remote από αυτό το μαγικό νησί της Καραϊβικής για 6 μήνες- Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές

Μπορείς να δουλέψεις remote από αυτό το μαγικό νησί της Καραϊβικής για 6 μήνες- Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές

Αν μπορείς να δουλέψεις remote και σκέφτεσαι να «αποβιβαστείς» κάπου εκτός Ελλάδας- τότε η περίπτωση του Curacao ίσως σε ενδιαφέρει. Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό νησί της Καραϊβικής το οποίο κάνει το δικό του κάλεσμα στους Digital Νομάδες.

Το νησί προσκαλεί τους remote εργαζόμενους να ζήσουν και να εργαστούν από εκεί, απολαμβάνοντας μάλιστα τον καλοκαιρινό καιρό που επικρατεί στηνπεριοχή όλο τον χρόνο. Οι Digital Νομάδες μπορούν να μείνουν εκεί για 6 μήνες και φυσικά θα έχουν πρόσβαση σε 4G ίντερνετ για να μπορούν να δουλεύουν. Επίσης, μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορούν ελεύθερα να πηγαινο-ερχονται προς το εξωτερικό, ενώ δεν θα υπόκεινται σε τοπικούς φόρους εισοδήματος.

Αξιωματούχοι του νησιού δηλώνουν μάλιστα ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν και παράταση στη διαμονή των επισκεπτών αν το θελήσουν, για επιπλέον 6 μήνες.

Οι αιτούντες θα πρέπει να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία για την remote εργασία τους ή να δηλώσουν ότι έχουν τους οικονομικούς πόρους για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους. Θα πρέπει επίσης να πάρουν ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο και να πληρώσουν ένα παράβολο 294 δολαρίων.

Ακόμα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα αρνητικό Covid τεστ (να έχει γίνει εντός 72 ωρών).

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για τους πολίτες όλων των χωρών, και φυσικά μέσα στη λίστα είναι και η Ελλάδα.

Αν το σκέφτεσαι, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να κάνεις την αίτηση σου εδώ.

https://www.wipo.int/export/sites/www/wipo_magazine/images/2018_03_art_5_1_845.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =