αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜπορείς να γίνεις «αόρατος»: Ο απλός τρόπος για να επισκέπτεσαι Linkedin profiles χωρίς να σε «βλέπουν» οι χρήστες

Μπορείς να γίνεις «αόρατος»: Ο απλός τρόπος για να επισκέπτεσαι Linkedin profiles χωρίς να σε «βλέπουν» οι χρήστες

Το Linkedin είναι σήμερα το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο. Το έχουμε ξανά πει. Τώρα θα εστιάσουμε σε μια λειτουργία που σίγουρα έχεις δει: Όταν κάποιος επισκέπτεται το προφίλ σου, εσύ στην συνέχεια μπορείς να τον «δεις». Πηγαίνοντας στην σχετική καρτέλα που δείχνει το ποιοι χρήστες έχουν δει το προφίλ σου. Και μοιάζει χρήσιμο. Αφού κάποιος άνθρωπος που σε έχει αναζητήσει στο Linkedin, πιθανότατα σε ενδιαφέρει επαγγελματικά. Ταυτόχρονα όμως, θα έχεις παρατηρήσει ότι κάποιοι χρήστες έχουν «κρυμμένη» την ταυτότητα τους. Δηλαδή, βλέπεις ότι κάποιος έχει δει το προφίλ σου, αλλά δεν μπορείς να δεις ποιος.

Είναι μια λειτουργία που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιες περιπτώσεις. Μπορεί για παράδειγμα να είσαι εργαζόμενος σε μια εταιρία, και να μην θέλεις να μαθευτεί ότι τσεκάρεις… τα προφίλ των HR Managers άλλων εταιριών, για μια πιθανή «μεταγραφή». Το σημαντικό εδώ, είναι μπορείς και εσύ να ενεργοποιήσεις αυτή την «αόρατη» λειτουργία, με μερικά κλικς.

Αυτό που έχεις να κάνεις αρχικά, είναι να πατήσεις το βελάκι, κάτω από τη λέξη «Me», πάνω δεξιά στην homepage. Στην συνέχεια πήγαινε στην καρτέλα Settings & Privacy. Στη συνέχεια πήγαινε στην καρτέλα Visibility και αμέσως μετά πάτα στο «Visibility of your profile & network». Στο νέο μενού που θα σου ανοίγει πάτα Profile viewing options. Εκεί θα δεις 3 επιλογές. Ανάμεσα τους είναι και αυτή που σε κάνει πλήρως «αόρατο» (τρίτη στη σειρά).

Σημειώνεται, ότι τα συγκεκριμένα βήματα μπορούν να γίνουν από το desktop.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + two =