αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜπορείς να αποκτήσεις μια βίλα με μόλις 50 ευρώ- Ένας Ιταλός είχε μια ιδιαίτερη ιδέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορείς να αποκτήσεις μια βίλα με μόλις 50 ευρώ- Ένας Ιταλός είχε μια ιδιαίτερη ιδέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ποτέ ονειρευόσασταν να αποκτήσετε μια εξοχική βίλα στην Ιταλία, τώρα ίσως είναι η ευκαιρία σας! Και αυτό γιατί υπάρχει μια βίλα στο μικρό χωριό Carapelle Calvisio, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε με μόλις 50 ευρώ!

Το αρχοντικό περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, έναν μεγάλο κήπο με αμπέλια, καθώς και μοναδική θέα στην ιταλική ύπαιθρο. Η πολυτελής έπαυλη απέχει μόλις δύο ώρες από τη Ρώμη, ενώ η αξία της υπολογίζεται στα 250.000 ευρώ.

Αυτό όμως που πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας είναι ότι δυστυχώς δεν είσαστε ο μόνος που ονειρεύεστε να αποκτήσετε μια τέτοια βίλα! Πιθανότατα θα είστε ένας από τους 6.000 ανθρώπους που συμμετέχουν στον ειδικό διαγωνισμό που έχει στηθεί και θέλουν να την αποκτήσουν!

Ο ιδιοκτήτης, Jamie Abbot, δυσκολεύεται να προβεί σε πώληση της βίλας με τον συμβατικό τρόπο, οπότε αποφάσισε να μοιράσει λαχνούς σε… πλειστηριασμό, αξίας μόλις 50 ευρώ.

«Προσπαθήσαμε να πουλήσουμε το σπίτι με τα συνήθη μέσα, χρησιμοποιώντας διάσημους, τοπικούς και μη, μεσίτες, αλλά η αγορά ήταν αρκετά υποτονική. Παρά το γεγονός ότι ξόδεψα πάρα πολλά για να διαφημίσω το σπίτι, δεν υπήρξαν σοβαροί υποψήφιοι αγοραστές», λέει ο Άμποτ στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Ο Άμποτ θα χρειαστεί ελαφρώς κάτι λιγότερο από 6.000 συμμετέχοντες, προκειμένου το σύνολο των λαχνών που θα διατεθούν, να φτάσει τη συνολική αξία της βίλας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχει ήδη πουλήσει τους περισσότερους από τους λαχνούς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν την  ιστοσελίδα του διαγωνισμού, να εισάγουν τις πληροφορίες της πιστωτικής τους κάρτας και αυτό είναι όλο!

Υπάρχει επίσης η επιλογή να λάβουν περισσότερους από έναν λαχνούς για να αυξήσουν την πιθανότητα να βρεθούν στην κορυφή αποκτώντας την πολυτελή κατοικία. Για 66 δολάρια δεν είναι κακή ιδέα, αν λάβουν υπόψη οι υποψήφιοι αγοραστές ότι οι φόροι και το κόστος συντήρησης είναι πολύ υψηλά.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί λίγο αργότερα.

Πηγή: insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − sixteen =