αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπαράζ απολύσεων μέσα σε 1μιση μήνα στις Μινωικές Γραμμές- Την ίδια στιγμή η εταιρία επεκτείνεται σε νέες αγορές

Μπαράζ απολύσεων μέσα σε 1μιση μήνα στις Μινωικές Γραμμές- Την ίδια στιγμή η εταιρία επεκτείνεται σε νέες αγορές

Ένα αρκετά κακό κλίμα φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της γνωστής εταιρίας Μινωικές Γραμμές. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Γραφείων και Πρακτορείων Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ, η εταιρία προχώρησε σε 14 απολύσεις μέσα σε μόλις 1μισι μήνα.

«Η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ, την ίδια στιγμή που έχει περάσει σε τροχιά ανάπτυξης και επέκτασης σε άλλες αγορές, χάρη στη δικιά μας εργασία, μας το «ξεπληρώνει» στέλνοντας 14 συναδέλφους μας στην ανεργία, σε ηλικίες μάλιστα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας», λένε ανάμεσα σε άλλα οι εργαζόμενοι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Καταγγέλλουμε τη συνέχεια του μπαράζ αυθαίρετων και καταχρηστικών απολύσεων, στο οποίο προχωρά η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ μέσα στο καλοκαίρι και απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας.
Οι Μινωικές Γραμμές προχώρησαν μέσα σε ενάμιση μήνα σε 14 απολύσεις συναδέλφων με πολυετή προϋπηρεσία, εντελώς αυθαίρετα και με μοναδικό κριτήριο το κέρδος της εταιρείας.

Η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ, την ίδια στιγμή που έχει περάσει σε τροχιά ανάπτυξης και επέκτασης σε άλλες αγορές, χάρη στη δικιά μας εργασία, μας το «ξεπληρώνει» στέλνοντας 14 συναδέλφους μας στην ανεργία, σε ηλικίες μάλιστα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ και θυγατρικών αυτής, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχτούμε αυτές τις πρακτικές. Η αντίδρασή μας θα είναι άμεση και σκληρή.

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων. Δεν θα υποχωρήσουμε!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =