αρχικηVIRALΜπανιέρες με σαμπάνια μέχρι «χρυσά» ipads: 10 «τρελές» ανέσεις που προσφέρουν ξενοδοχεία

Μπανιέρες με σαμπάνια μέχρι «χρυσά» ipads: 10 «τρελές» ανέσεις που προσφέρουν ξενοδοχεία

Για όσους είναι ικανοποιημένοι με μια λευκή ρόμπα και δωρεάν προϊόντα περιποίησης, η ακόλουθη λίστα ανέσεων των ξενοδοχείων μπορεί να προκαλέσει ένα τεράστιο σοκ.

Πρόκειται για καταλύματα που θεωρούνται από τα πιο πολυτελή στον κόσμο, για τα οποία η προσφορά ενός πρωινού στο κρεβάτι θεωρείται παιχνιδάκι.

Παρακάτω ακολουθούν οι πιο τρελές ανέσεις που μπορείτε να βρείτε σε διάφορα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως τις έχει συλλέξει το Fortune Greece:

THE LODGE AT SEA ISLAND – ΤΖΟΡΤΖΙΑ

Υπηρεσία Μπάτλερ: Δεν χρειάζεται πια να αγχόνεστε για την ετοιμασία της βαλίτσας σας. Το Lodge at Sea Island προσφέρει 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ που θα κάνει τα πάντα για εσάς. Οι υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο και το κόστος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Φυσικά, την υπηρεσία μπάτλερ μπορείτε να τη βρείτε σε πολλά ξενοδοχεία σε κάθε γωνιά του κόσμου.

HARD ROCK HOTELS

Παροχή κιθάρας: Το πρόγραμμα «Sound of Your Stay», το οποίο διατίθεται σε οποιοδήποτε από τα 23 ξενοδοχεία και 11 καζίνο του Hard Rock Hotels, περιλαμβάνει δωρεάν ενοικιάσεις κιθάρας Fender με ενισχυτή δαπέδου Mustang και ακουστικά Nixon.

IL SALVIATINO – ΙΤΑΛΙΑ

Μπανιέρα με σαμπάνια: Στο ξενοδοχείο Il Salviatino της Φλωρεντίας στην Ιταλία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα λουτρό γεμάτο με αφρώδη οίνο, όπως Prosecco, Spumante ή Γαλλική Σαμπάνια. Το κατάλυμμα προσφέρει επίσης μία επιπλέον δροσερή φιάλη για πόση. Η υπηρεσία ξεκινά από 9.000 δολάρια, αν και οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την επιλογή του οίνου.

BURJ AL ARAB JUMEIRAH – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

24 καρατίων iPads: Λαμβάνοντας υπόψη το Burj Al Arab Jumeirah στο Ντουμπάι είναι γνωστό ως ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του κόσμου, δεν πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη ότι οι ανέσεις του περιλαμβάνουν και τη χρήση ενός iPad 24 καρατίων. Προσφέρονται σε κάθε επισκέπτη κατά την άφιξη του, ενώ περιλαμβάνουν πρόσβαση και πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

DORSETT MONGKOK – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Δωρεάν smartphone: Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις μαζικές χρεώσεις όταν μεταβαίνετε στο εξωτερικό. Τα διεθνή ταξίδια είναι πιο εύκολα εάν διαμένετε στο Dorsett Mongkok του Χονγκ Κονγκ. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν smartphones με απεριόριστα δεδομένα, ένα προσωπικό hotspot Wi-Fi και τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν τοπικές και διεθνείς κλήσεις σε εννέα χώρες: Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Τέλος, περιλαμβάνει επίσης έναν τοπικό οδηγό εστιατορίου.

KIMPTON HOTELS

Κατοικίδιο: Η αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων Kimpton, προσφέρει μία ευχάριστη παρέα στους επισκέπτες που νιώθουν μοναξιά. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Guppy Love» περιλαμβάνει δωρεάν χρυσόψαρο και προσωπικό που θα χειρίζεται τη φροντίδα και τη σίτισή του καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

SONORA RESORT – ΚΑΝΑΔΑΣ

Ιδιωτικό ελικόπτερο: Εξερευνήστε τις εκπληκτικές χιονισμένες κορυφές και τα παγωμένα νερά της Βρετανικής Κολομβίας, μέσα από μια ιδιωτική περιήγηση με ελικόπτερο στο Sonora Resort. Η τιμή ξεκινά από 3.900 δολάρια για μία ώρα και φτάνει τα 5.600 δολάρια για 2.5 ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της περιήγησης αυτής, οι επισκέπτες συναντούν προορισμούς που κόβουν την ανάσα και ελάχιστοι μπορούν να δουν. Στο τέλος, έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν σε μια απομακρυσμένη κορυφή και να απολαύσουν ένα γκουρμέ πικνίκ απολαμβάνοντας τη θέα.

GATEWAY CANYONS RESORT AND SPA – ΗΠΑ

Μία μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της ταχύτητας: Το Gateway Canyons Resort βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην έρημο, ιδανική για όσους αγαπούν τις περιπέτειες εκτός δρόμου. Με το πρόγραμμα «Driven Experiences» οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ένα στόλο αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης, όπως Porsche 911 Carrera Coupe, Mercedes-Benz SL550 και Ford Mustang Shelby GT. Οι τιμές ξεκινούν από 150 δολάρια για τέσσερις ώρες.

WESTHOUSE HOTEL NEW YORK – ΗΠΑ

Προσωπικό επαγγελματία μακιγιέρ: Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με το πάτημα ενός κουμπιού στο WestHouse Hotel New York, χάρη στη συνεργασία του ξενοδοχείου με τους έπαγγελματίες ομορφιάς NOMI Beauty, οι οποίοι προσφέρουν περιποίηση μαλλιών και υπηρεσίες μακιγιάζ κατευθείαν στο δωμάτιό σας. Οι τιμές ξεκινούν από 95 δολάρια.

CAVALLO POINT – ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Υπηρεσία μπάρμαν: Το πρόγραμμα «In-Room Bartender» δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαμβάνουν δροσιστικά κοκτέιλ είτε με την παρουσία ενός μπάρμαν στο δωμάτιο είτε έπειτα από παραγγελία στο μπαρ. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή και κοστίζει 50 δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − two =