αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπαίνει σε νέο πεδίο: Ο Σκλαβενίτης ετοιμάζει logistic center άνω των 100.000 τ.μ. στην Αττική

Μπαίνει σε νέο πεδίο: Ο Σκλαβενίτης ετοιμάζει logistic center άνω των 100.000 τ.μ. στην Αττική

Σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες επεκτείνεται η αλυσίδα Σκλαβενίτης. Σχετική απόφαση καλείται να λάβει η έκτακτη γενική συνέλευση που έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της συνέλευσης, που έχει αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ, οι μέτοχοι της εταιρείας “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.”, μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου καλούνται στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της στις 2 Μαΐου για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση μεταξύ των άλλων την τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού (προσθήκη δραστηριοτήτων) και την ανασυγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου.

Πηγές κοντά στην εταιρεία ανέφεραν στο Capital.gr ότι αυτή η νέα δραστηριότητα συνδέεται με την η δημιουργία logistic center άνω των 100.000 τ.μ. στην Αττική. Επένδυση η υλοποίηση της οποίας, τοποθετείται την περίοδο 2020-2021. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η εταιρεία αναζητά λύσεις ανεφοδιασμού, με τη δημιουργία νέου διαμετακομιστικού κέντρου. Απώτερος στόχος είναι η αναδιοργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας, που αυτή τη στιγμή είναι διάσπαρτη.

Αυτή η κίνηση αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων στις οποίες έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Σκλαβενίτη για την ενίσχυση της θέσης της στην αγορά. Εκτός από λιανέμπορος, ο όμιλος Σκλαβενίτης, είναι και βιομήχανος, κρεοπώλης, χονδρέμπορος, παραγωγός παγωτού, κατεψυγμένων ζυμών, έτοιμου φαγητού, ιχθυέμπορος, χαρτιών υγείας κ.ά..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − four =