αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜπάχαλο με την απαγόρευση του take away: Το ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης το πρωί, το πήρε πίσω το μεσημέρι

Μπάχαλο με την απαγόρευση του take away: Το ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης το πρωί, το πήρε πίσω το μεσημέρι

Ανατροπή υπήρξε στο θέμα της απαγόρευσης του take away στην εστίαση τα ΣΚ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί στον Σκάι και ανακοίνωσε το εξής: ««Τα delivery λειτουργούν κανονικά, ωστόσο έχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery, η διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά».

Στην συνέχεια μάλιστα βγήκε και ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, που έλεγε ότι το νέο μέτρο μπαίνει σε εφαρμογή από αύριο, Κυριακή.

Το μεσημέρι όμως ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε νέα ανακοίνωση, η οποία ουσιαστικά ακυρώνει όλα τα παραπάνω. «Η κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα», είπε ο υπουργός.

Άρα, με τα τωρινά δεδομένα, το take away λειτουργεί κανονικά. Αν υπάρξει νέα ανακοίνωση, θα σας ενημερώσουμε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + sixteen =