αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜνημονίων συνέχεια: Ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα

Μνημονίων συνέχεια: Ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα

Με τη σημερινή σύγκρουση των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για την Παιδεία στη Βουλή, αναμένεται να κορυφωθεί στην παρούσα συγκυρία η εφ’ όλης της ύλης σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, που το τελευταίο διήμερο κλιμακώθηκε με επίκεντρο το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.

Tο εν λόγω νομοσχέδιο ψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της δικομματικής πλειοψηφίας, τόσο στο σύνολό του όσο και στις διατάξεις οι οποίες τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία και αφορούν ασφαλιστικά ζητήματα και τη μεταφορά στο υπερταμείο των φορέων ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, Κτιριακές Υποδομές, Αττικό Μετρό, ΔΕΗ και ΕΛΒΟ.

Όπως σημειώνει η Καθημερινή, η κυβέρνηση, προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρέθηκε στο στόχαστρο της οξύτατης κριτικής όλων των πτερύγων της αντιπολίτευσης: αφενός επειδή, όπως ελέχθη, υλοποιούν πολιτικές που κατήγγειλαν ως αντιπολίτευση και, αφετέρου, εξ αφορμής του γεγονότος πως κρισιμότατα τμήματα της δημόσιας περιουσίας εντάσσονται σε ένα υπερταμείο για 99 χρόνια, υπό διοίκηση στην οποία καθοριστικό ρόλο έχουν οι εταίροι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =