αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜισείς τα πρωινά της Δευτέρας; Τότε δες τι κάνει αυτή η ιδρύτρια και φτάνει πάντα στους στόχους της

Μισείς τα πρωινά της Δευτέρας; Τότε δες τι κάνει αυτή η ιδρύτρια και φτάνει πάντα στους στόχους της

Ας το παραδεχτούμε: Τα πρωινά της Δευτέρας δεν είναι και η πιο χαρούμενη στιγμή της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο έχεις μόλις τελειώσει. Και εσύ έχεις ξυπνήσει (πιθανόν νωρίς το πρωί) για να ξεκινήσεις τις δουλειές σου.

Το θέμα εδώ είναι, τι μπορείς να κάνεις εσύ, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις το ξεκίνημα της εβδομάδας και να πετύχεις τα μέγιστα. Η ιδρύτρια της και CEO της Beyond the Booth Media, Prianka Dhir, φαίνεται ότι έχει βρει τη δική της πετυχημένη τακτική. Την εφαρμόζει κάθε πρωί Δευτέρας και την βοηθά να πετυχαίνει τους στόχους της.

«Θα ρίξω μια ματιά στο πως η προηγούμενη εβδομάδα με έφερε πιο κοντά στο γενικό όραμα μου για την εταιρία και θα θέσω νέους στόχους, λίγο πιο δύσκολους, για την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά», λέει αρχικά η ίδια.

Μιλώντας στο αμερικανικό Project Entrepreneur, συμπληρώνει: «Στην συνέχεια, καθορίζω συγκεκριμένα tasks που θα με βοηθήσουν να πετύχω αυτούς τους στόχους. Ξοδεύοντας χρόνο για να εξασφαλίσεις ότι θα είσαι παραγωγικός κάθε εβδομάδα, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου, να λαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις και να αναπτύξεις την επιχείρηση σου».

Δεν μένει όμως μόνο στα καθαρά επαγγελματικά. Η νεαρή επιχειρηματίας λέει ότι βοηθούν και άλλα πράγματα, όπως η πρωινή γυμναστική και ένα φλιτζάνι με τσάι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =