αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜια Influencer ανέβασε φωτογραφίες από το τροχαίο της. Και μια λεπτομέρεια εξόργισε τους χρήστες

Μια Influencer ανέβασε φωτογραφίες από το τροχαίο της. Και μια λεπτομέρεια εξόργισε τους χρήστες

Φαίνεται ότι το sponsored περιεχόμενο έχει κατακλύσει τόσο πολύ τα blogs, τα sites και τους Influencers, που οι χρήστες είναι καχύποπτοι παντού πλέον. Και ίσως όχι άδικα της περισσότερες φορές.

Η διάσημη Influencer, Tiffany Mitchell, η οποία έχει πάνω από 211.000 ακολούθους στο Instagram, ανέβασε στον λογαριασμό της κάποιες φωτογραφίες από τροχαίο που είχε η ίδια, με την μηχανή της. Κι όμως, οι χρήστες εξοργίστηκαν! Γιατί; Διότι σε κάποιες από τις φωτογραφίες που φαίνεται η νεαρή Influencer πεσμένη στο έδαφος, ακριβώς δίπλα υπάρχει και ένα μπουκάλι με νερό, γνωστής μάρκας. Έτσι πολλοί είναι οι χρήστες που θεωρούν ότι πρόκειται για… τοποθέτηση προϊόντος. Ακόμα και σε μια τέτοια στιγμή.

Τα κυνικά και χλευαστικά σχόλια ανάγκασαν την Mitchell να αποσύρει από το δημόσιο προφίλ της τις φωτογραφίες. Κάποιος έγραψε μάλιστα πως αυτές οι εικόνες είναι ντροπή για τα πραγματικά θύματα των τροχαίων. Η Μitchell δήλωσε πως όσο ήταν πεσμένη στο έδαφος δεν είχε καταλάβει πως η φίλη της τραβούσε φωτογραφίες και πως όταν της τις έδειξε αργότερα, θεώρησε σημαντικό να τις δημοσιεύσει για να στείλει ένα μήνυμα για την προστασία στην οδήγηση. Επιπλέον αρνήθηκε ότι υπάρχει sponsored περιεχόμενο στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =