αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια freelancer που βγάζει 15.000 δολάρια τον μήνα εξηγεί: Έτσι θα βρείτε την ιδανική κερδοφόρα ιδέα για εσάς

Μια freelancer που βγάζει 15.000 δολάρια τον μήνα εξηγεί: Έτσι θα βρείτε την ιδανική κερδοφόρα ιδέα για εσάς

Η εύρεση τoυ τέλειου παράλληλου project για εσάς σας μπορεί να είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε – μπορεί να σας πάρει μόνο 15 λεπτά, λέει η Alice Everdeen.

Το 2020, η Everdeen ξεκίνησε ένα side hustle ως freelance voiceover artist. Και το έχτισε για να γίνει μια δουλειά πλήρους απασχόλησης που αποφέρει έως και 15.000 $ το μήνα, σύμφωνα με έγγραφα που εξετάστηκαν από το CNBC.

Στην πορεία έχει ασχοληθεί και με άλλα projects.

Παραθέτει έναν απλό τρόπο για να βρείτε την τέλεια επιχειρηματική ιδέα για εσάς. «Βάζω τους ανθρώπους να κάνουν δύο ξεχωριστές λίστες: Η μία περιλαμβάνει τις δεξιότητες των ανθρώπων, σε τι είναι καλοί. Μετά άλλη μία λίστα με πράγματα που τους αρέσουν, τα πάθη και τα χόμπι τους», λέει. «Τότε, βάζω τους ανθρώπους να κοιτάζουν και τις δύο λίστες και να προσπαθήσουν να τις συνδυάσουν».

Περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ έχουν παράλληλα projects, για να χρηματοδοτήσουν μια ποικιλία στόχων – όπως επιχειρηματικές ιδέες, εξόφληση λογαριασμών και οφειλών ή  για εξοικονόμηση πόρων για να αγοράσουν μεγάλα πράγματα όπως αυτοκίνητα, σπίτια και διακοπές.

Η στρατηγική της Everdeen μπορεί να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για οποιονδήποτε προσπαθεί να ενταχθεί στην τρέλα των side hustle. Η Kathy Kristof, της οποίας το blog SideHusl.com έχει κάνει reviews σε από 500 παράλληλα projects, συνιστά επίσης να κάνετε δύο ακόμη ερωτήσεις.

Πόσο θέλω να δουλέψω; Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε μεταξύ πιο ενεργών και παθητικών εισοδημάτων.

Θέλω να κάνω μια επιχείρηση μόνος μου; Οι μεγάλες και μικρές πλατφόρμες από το Fiverr έως το Contently μπορούν συχνά να φέρουν πελάτες κοντά σας, αφαιρώντας κάποιες εργασίες μάρκετινγκ και διαφήμισης από την πλάτη σας — αλλά παίρνουν κάτι από τα κέρδη σας.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας λύνει ένα πρόβλημα ή είναι σε ένα συγκεκριμένο πεδίο, λέει η Kristof. Ο ιστότοπός της προσφέρει ένα κουίζ που βοηθά τους επισκέπτες να περιορίσουν τις επιλογές τους με βάση τα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες και τον διαθέσιμο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις 1 ώρα από την Αθήνα: Πως είναι να δουλεύεις remote από τον Πόρο με το laptop σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + fourteen =