αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια CEO αποκαλύπτει την φράση του Steve Jobs που της δίνει δύναμη όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα

Μια CEO αποκαλύπτει την φράση του Steve Jobs που της δίνει δύναμη όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα

H Kara Goldin είναι CEO της Hint. Μιας εταιρίας που παράγει αρωματισμένο νερό χωρίς γλυκαντικές ουσίες και τίποτα τεχνητό. Η Goldin ξεκίνησε την εταιρία από το γκαράζ του σπιτιού της, και κατάφερε να χτίσει ένα πολύ μεγάλο brand. Μιλώντας στο Thrive Global, η πετυχημένη CEO μιλά για την φράση του Steve Jobs που της δίνει δύναμη στις δύσκολες στιγμές. Μια φράση που έχουμε συναντήσει ξανά και ξανά. Όπως φαίνεται, είναι πολύ σημαντική.

«’Η δουλειά θα καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου. Και ο μόνος τρόπος για να είσαι ενθουσιασμένος, είναι να πιστεύεις ότι κάνεις μια σπουδαία δουλειά. Για να κάνεις σπουδαία δουλειά, πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις’- Steve Jobs. Ζω πραγματικά με αυτή τη φράση», λέει η Kara Goldin.

Όπως εξηγεί, αγαπά αυτό που κάνει. Το να αγαπάς ότι κάνεις, σου δίνει δύναμη στις δύσκολες ημέρες, σημειώνει η επιχειρηματίας.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, έχει περιγράψει επίσης την πρωινή ρουτίνα της, που την βοηθά να ανταπεξέλθει στο φορτωμένο πρόγραμμα της. Όπως έχει πει μιλώντας στο Forbes, ξεκινά τα πρώτα 45 λεπτά κάθε ημέρας, πηγαίνοντας για βόλτα τα σκυλιά της, κάνοντας παράλληλα πεζοπορία στη φύση.

«Έτσι καθαρίζει το κεφάλι μου και παίρνω ενέργεια» λέει η πετυχημένη businesswoman.

Επιστρέφοντας από την καθιερωμένη βόλτα, όπως σημειώνει η ίδια, είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της κάθε ημέρας. Ενώ παράλληλα, δεν χρειάζεται να βγει επιπλέον χρόνο για άθληση μέσα στην ημέρα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σταθερό πρόγραμμα για το ξεκίνημα κάθε 24ώρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =