αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜια businesswoman εξηγεί γιατί κάνει πάντα τις job interviews εκτός γραφείου

Μια businesswoman εξηγεί γιατί κάνει πάντα τις job interviews εκτός γραφείου

Μια διαφορετική τακτική ακολουθεί σε ότι αφορά τις job interviews, η COO της εταιρίας, charity: water, Lauren Letta. Μπορεί οι περισσότεροι υποψήφιοι όταν πάνε σε μια επιχείρηση για συνέντευξη με στόχο να προσληφθούν, να περιμένουν να γίνει η σχετική συζήτηση μέσα σε κάποιο κλειστό γραφείο. Αυτό είναι άλλωστε το πιο συνηθισμένο. Ωστόσο, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Lauren Letta πηγαίνει τους υποψηφίους έξω, όπως λέει στο Entrepreneur.com. «Η interview στρατηγική μου, στοχεύει στο να βγάλω τους ανθρώπους από το περιβάλλον γραφείου, για να δω πώς αλληλεπιδρούν σε καθημερινές συνθήκες», τονίζει η ίδια.

Ενώ εξηγεί ότι της αρέσει να πραγματοποιεί job interview κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου, ενός γεύματος ή καφέ. «Μπορείτε να μάθετε πολλά για κάποιον, από τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται με άλλους», σημειώνει. Είναι προφανές, ότι με αυτή την τακτική η έμπειρη COO δεν θέλει να δει τα skills που έχει ένας άνθρωπος πάνω στη δουλειά, αλλά θέλει να δει την γενικότερη συμπεριφορά και προσωπικότητα του.

Είναι στοιχεία, δηλαδή, τα οποία είναι δύσκολο να τα δεις, κλεισμένος μέσα σε ένα γραφείο, για μερικά λεπτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − seven =