αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜια χρήσιμη εφαρμογή για να φτιάχνεις τις to-do λίστες σου

Μια χρήσιμη εφαρμογή για να φτιάχνεις τις to-do λίστες σου

Μπορεί το Google Play Store να είναι γεμάτο με εφαρμογές To-do και ημερολογίων, ωστόσο λίγες είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Το Taskito είναι μία από τις πιο αξιόλογες εφαρμογές του είδους που πραγματικά μπορεί να οργανώσει τη καθημερινότητά μας.

Μέσα σε αυτό συνδυάζονται τα πάντα, από απλές λίστες To-do, για κάθε ημέρα, μέχρι γεγονότα που θέλουμε να προσθέσουμε στο ημερολόγιό μας. Έπειτα, η λειτουργία Timeline μάς επιτρέπει να δούμε τη καθημερινή μας ατζέντα, με τρόπο παρόμοιο αυτού του Google Calendar.

Εκτός από τις βασικές λίστες To-do, που μπορεί να είναι συνδεδεμένες με κάποια προθεσμία, η εφαρμογή μάς δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε μικρά check-lists. Αυτά μπορεί να είναι από μία λίστα για ψώνια, ή κάποια πράγματα που θέλουμε να βάλουμε στη τσάντα μας πριν από ένα ταξίδι.  Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δυνατότητα δημιουργίας επαναλαμβανόμενων συμβάντων, όπως για παράδειγμα το να παίρνουμε backup τις φωτογραφίες μας κάθε Σάββατο ή την πληρωμή του ενοικίου. Κάθε συμβάν, λίστα ή ραντεβού μπορεί να έχει το δικό του tag, ώστε να χωρίσουμε εύκολα τα πράγματα σε κατηγορίες. Έτσι, ξέρουμε τι έχει σχέση με την εργασία μας, με το σπίτι ή τη γυμναστική μας.

Πηγή: dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =