αρχικηVIRALΜια φουτουριστική κάψουλα για ασφαλή ταξίδια εν μέσω covid (ΦΩΤΟ)

Μια φουτουριστική κάψουλα για ασφαλή ταξίδια εν μέσω covid (ΦΩΤΟ)

Οι λάτρεις των ταξιδιών που δεν θέλουν να στερηθούν την χαρά των αποδράσεων ούτε τώρα που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας η πανδημία, έχουν μια εξαιρετική επιλογή. Η φημισμένη καναδέζικη εταιρεία Bowlus, λανσάρει το νέο της ρυμουλκούμενο τρέιλερ Terra Firma, το οποίο εκτός από την άνεση και την πολυτέλεια, προσφέρει προστασία από τον Covid-19.

Το ξεχωριστό ρυμουλκούμενο με πρωτοφανές επίπεδο ασφαλείας από τον Covid-19, αξίας 220.000 ευρώ, διαθέτει φίλτρα αέρα ειδικών προδιαγραφών που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία και φωτισμό UVC που απολυμαίνει τις επιφάνειες.

Το νέο τρέιλερ, έχει τιμολογηθεί ως «εξαιρετικά premium» και οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με αυτό για έως και δύο εβδομάδες εκτός δικτύων παροχής ρεύματος και νερού.

Διαθέτει επίσης σύστημα φιλτραρίσματος γλυκού νερού, σύστημα θερμαινόμενου δαπέδου, δυνατότητα εντοπισμού GPS και κρεβάτι για τον σκύλο! Είναι το τρέιλερ που θα δώσει ένα “καθαρό και ασφαλές’’ διάλειμμα με πολλούς τρόπους.

https://imagesvc.meredithcorp.io/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F28%2F2021%2F02%2F03%2Fbowlus-terra-firma-interior-2-TRAVLTRAILR0221.jpg

Το υπνοδωμάτιο έχει ατμόσφαιρα ζεν, διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, τα οποία ενώνονται και δημιουργείται ένα κρεβάτι διαστάσεων king size.

To νέο τρέιλερ περιορισμένης έκδοσης, μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Zυγίζει 1.450 κιλά και έχει μήκος 7,62 μέτρα. Φέρει δύο μεγάλους φεγγίτες στην κύρια καμπίνα και μια εξωτερική εγκατάσταση έτοιμη για κουζίνα, με παροχές ηλεκτρικού και προπανίου, οι οποίες μπορούν επιπλέον να παρέχουν μικρο-φόρτιση έκτακτης ανάγκης στο ηλεκτρικό όχημα του ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με τον Bowlus, αυτό θα μπορούσε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ηλεκτρικών SUV που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά για έως και 10 χλμ.

https://z8k9a3x7.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2021/02/Bowlus-RoadChief_EndlessHighways_PerformanceEdition_0745_2000px.jpg

Η Terra Firm διαθέτει λειτουργία απομακρυσμένης παρακολούθησης της θερμοκρασίας και ένα εξατομικευμένο κρεβάτι σκύλου.

Για πρώτη φορά, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι το κατοικίδιο ζώο τους κάθεται άνετα με τη διασφάλιση του ελέγχου θερμοκρασίας όταν κάποιος είναι μακριά από το Bowlus και το κατοικίδιο ζώο του ξεκουράζεται.

Το ρυμουλκούμενο μπορεί να ρυμουλκηθεί από την ευρύτερη ποικιλία οχημάτων με οποιουδήποτε τρέιλερ, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών οχημάτων (EV).

Για την τροφοδοσία του ρυμουλκούμενου, υπάρχει σύστημα μπαταρίας λιθίου-σιδήρου-φωσφορικού 8 kWh, το οποίο μπορεί να φορτιστεί πλήρως εντός τριών έως τεσσάρων ωρών. Αυτό σημαίνει ότι το τρέιλερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και δύο εβδομάδες χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί με εξωτερική πηγή ισχύος.

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Terra Firma και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν το 2022.

Πηγή: in2life.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =