αρχικηVIRALΜια φάρμα… αλλιώτικη: Έχει σχήμα πίτσας και περιέχει υλικά μόνο για πίτσα (ΦΩΤΟ)

Μια φάρμα… αλλιώτικη: Έχει σχήμα πίτσας και περιέχει υλικά μόνο για πίτσα (ΦΩΤΟ)

Όταν η Naomi Paley και η Rachel Kraynick αποφάσισαν να παρασκευάσουν πίτσα στο Yorkton του Καναδά, θέλησαν τα υλικά τους να είναι βιολογικά και φρέσκα. Τι σκέφτηκαν λοιπόν; Να δημιουργήσουν μια φάρμα όπου κάθε τμήμα της θα ήταν αφιερωμένο σε ένα υλικό! Το αγρόκτημα έχει κυκλικό σχήμα και χωρίζεται σε δέκα τμήματα, το καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στην καλλιέργεια ενός διαφορετικού συστατικού για την επικάλυψη της πίτσας, όπως σημειώνει το perierga.gr.

Κρεμμύδια, βασιλικός, ρίγανη, ντομάτες, πιπεριές, σκόρδο και άλλα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων του τυριού που παράγεται από αγελαδινό γάλα από τις αγελάδες που βόσκουν εκεί αλλά και του ζαμπόν από χοίρους που καταλαμβάνουν ένα άλλο τμήμα του αγροκτήματος.

Μάλιστα, η ιδέα τους λειτουργεί πλέον και εκπαιδευτικά, αφού πολλοί μαθητές έρχονται εδώ για να δουν από κοντά τις καλλιέργειες. Οι πίτσες ψήνονται στο αγρόκτημα και καταναλώνονται επιτόπου ή μπορεί κάποιος να τις παραλάβει για το σπίτι. Το σημαντικό εδώ είναι η παράδοση στις καλλιέργειες αλλά και η σημασία που δίνεται στη φρεσκότητα και την εποχικότητα των υλικών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + ten =