αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πρώτην διευθύντρια του FB σημειώνει: «Η ερώτηση που κάνω κάθε βράδυ στον εαυτό μου, για να κρατώ την καριέρα μου στο σωστό δρόμο»

Μια πρώτην διευθύντρια του FB σημειώνει: «Η ερώτηση που κάνω κάθε βράδυ στον εαυτό μου, για να κρατώ την καριέρα μου στο σωστό δρόμο»

Η Debra Bednar-Clark είναι σήμερα ιδρύτρια και CEO της εταιρίας, DB + co, η οποία ασχολείται με αυτό που λέμε «career and leadership coaching». Πριν δημιουργήσει τη δική της εταιρία, ήταν global head of strategy and growth στο Facebook, ενώ έχει διατελέσει και director of US market strategy στη Microsoft.

Όπως λέει στο Business Insider, έχει δει ότι η καριέρα ενός ανθρώπου, δεν είναι συνήθως μια ευθεία γραμμή. «Λίγοι άνθρωποι ξέρουν από νεαρή ηλικία τι θα κάνουν στη ζωή τους» τόνιζε. Όλοι οι άλλοι, ακολουθούν διαδρομές με αρκετές αλλαγές,και διαχειρίζονται καταστάσεις και συναίσθημα. Λαμβάνοντας τις εκάστοτε αποφάσεις.

Κάπως έτσι, έπραττε πάντα και η ίδια. Έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό, στην κάθε φάση. Στόχος ήταν να αναπτύσσεται, να μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα και να αποκτά νέες δεξιότητες.

Τώρα έχει δημιουργήσει την τέλεια δουλειά για αυτή. Και όπως αποκαλύπτει, κάθε βράδυ κάνει μια ερώτηση στον εαυτό της, για να κρατά την καριέρα της στον σωστό δρόμο.

«Έκανα όλα όσα μπορούσα μέσω των υπηρεσιών μου, για να κάνω τη ζωή κάποιοι άλλου καλύτερη;»

Για την έμπειρη CEO, είναι σημαντικό να βοηθά τους άλλους να κάνουν ένα βήμα παρακάτω στη ζωή και την δουλειά τους. Έτσι, για να κρατιέται και η ίδια σε εγρήγορση, αλλά και προσωπική ικανοποίηση, κάνει την παραπάνω ερώτηση κάθε βράδυ στον εαυτό της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 1 =