αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πλατφόρμα με Έλληνα CEO μπαίνει σε incubator στο Ντουμπάι. Και μπορεί να πάρει ως 2 εκατ. ευρώ

Μια πλατφόρμα με Έλληνα CEO μπαίνει σε incubator στο Ντουμπάι. Και μπορεί να πάρει ως 2 εκατ. ευρώ

Η 2S PRO GROUP (https://2sprogroup.com/), εταιρεία επιχειρηματικής στρατηγικής με έδρα το Λονδίνο και παρουσία στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ένταξη της πλατφόρμας της B2B GROWTH PRO (https://b2bgrowthpro.com/) στην διεθνή θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του Faster Capital (https://fastercapital.com/) στο Ντουμπάι και τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης της πλατφόρμας με το ποσό των 300χιλ. ευρώ.

To B2B GROWTH PRO είναι μία πολυγλωσσική πλατφόρμα που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί μικρομεσαίες εταιρείες που προωθούν προϊόντα ή υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες (Business to Business) στην χώρα τους ή σε νέες αγορές.

Το Faster Capital είναι ένα Fund με έδρα το Ντουμπάι όπου από το 2010 λειτουργεί δύο προγράμματα χρηματοδότησης και στήριξης διεθνών επιχειρήσεων. Τα προγράμματα αφορούν ένα επιταχυντή (accelerator) και μία θερμοκοιτίδα (incubator) επιχειρήσεων. To Faster Capital ακολουθεί το μοντέλο συμμετοχής ως συνιδρυτής στις επιχειρήσεις που χρηματοδοτεί καθώς επίσης καλύπτει το κομμάτι της δημιουργίας του λογισμικού όσο αφορά τις εταιρείες που συμμετέχουν επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει επιχειρηματίες που δεν έχουν τμήμα ανάπτυξης λογισμικού. Στρατηγικούς συνεργάτες του Faster Capital αποτελούν εταιρείες όπως η Microsoft, η Oracle,η Telefonica κ.α. Το Faster Capital έχει επενδύσει μέχρι σήμερα πάνω από 13 εκατ. ευρώ στις εταιρείες που συμμετέχουν στην θερμοκοιτίδα του ενώ διατηρεί ένα ευρύ διεθνές δίκτυο με πάνω από 800 συνεργάτες και 900 μέντορες.

Το B2B GROWTH PRO επιλέχτηκε στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης ανάμεσα από 250 εταιρείες από 60 χώρες. Η χρονική διάρκεια της συμμετοχής στην θερμοκοιτίδα μπορεί να διαρκέσει έως 5 χρόνια και η χρηματοδότηση να ανέλθει έως τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο CEO της 2S PRO GROUP Γιάννης Ασλάνης δήλωσε: “H είσοδος του B2B GROWTH PRO στην θερμοκοιτίδα του Faster Capital και η επικείμενη χρηματοδότηση αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ξέρουμε να σχεδιάζουμε business concepts που απευθύνονται στις πιο επίκαιρες ανάγκες της διεθνούς αγοράς. Η χρηματοδότηση θα μας βοηθήσει να εξελίξουμε την πλατφόρμα μας έτσι ώστε να αναπτύξουμε το σύστημα πληρωμών, να χρησιμοποιήσουμε το blockchain για την δημιουργία και υπογραφή συμβολαίων στο cloud και για να χτιστούν οι βάσεις της τεχνητής νοημοσύνης που θα διενεργεί την διασταύρωση αγοραστών και προμηθευτών και την δημιουργία του περιεχομένου επικοινωνίας για την ανάπτυξη των πωλήσεων.”

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =