αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πετυχημένη startupper παραθέτει το 24ωρο της στον φακό του Forbes. Και κοιμάται 3:00 τη νύχτα (BINTEO)

Μια πετυχημένη startupper παραθέτει το 24ωρο της στον φακό του Forbes. Και κοιμάται 3:00 τη νύχτα (BINTEO)

Η Liz Wessel ακολούθησε την δική της διαδρομή προς την επιτυχία. Με ιδιαίτερα τολμηρές επιλογές. Βρήκε μια θέση στον τεχνολογικό γίγαντα που λέγεται Google. Στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Και που είναι το παράξενο; Θα πει κάποιος.

Όταν η ίδια πήγε στην εταιρία, είπε στα στελέχη που βρίσκονταν εκεί κάτι που πραγματικά δεν συνηθίζεται: «Αλήθεια, αγαπώ την Google, αλλά μετά από δύο χρόνια θα φύγω. Για να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση». Πολλοί θα περίμεναν βέβαια ότι δεν θα κρατήσει την υπόσχεση της. Η Liz Wessel όμως όντως το έκανε πράξη. Το 2014, ακριβώς δύο χρόνια μετά την πρόσληψη της, έλυσε τη συνεργασία της με την εταιρία και αποχώρησε.

Το ίδιο βράδυ, μαζί με τον JJ Fliegelman, ίδρυσε την startup WayUp. Μια διαδικτυακή πλατφόρμα που «συνδέει» του μαθητές με θέσεις εργασίες σε εταιρίες όπως η Uber ή ο πρώην εργοδότης της, Google. Με τις εταιρίες φυσικά να πληρώνουν αρκετά χρήματα, για να έχουν πρόσβαση στην «χρυσή» database της πλατφόρμας. Όλα αυτά, έχουν οδηγήσει την startup να έχει λάβει συνολικά 27,5 εκατ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις μέχρι σήμερα.

Αλλά πόσες ώρες πρέπει να δουλεύεις για να τα καταφέρεις όλα αυτά και φυσικά να καταφέρεις να κρατηθείς στην κορυφή; «Πολλές ώρες», είναι η απάντηση. Κάτι που φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο. Σε αυτό θα δεις την Liz Wessel να παραθέτει το 24ωρο της μπροστά στον φακό του Forbes. Και κοιμάται στις 3:00 κάθε βράδυ.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 1 =