αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πετυχημένη startupper (και πρώην εργαζόμενη στην Google) μοιράζεται την καλύτερη συμβουλή της

Μια πετυχημένη startupper (και πρώην εργαζόμενη στην Google) μοιράζεται την καλύτερη συμβουλή της

Η Liz Wessel είναι 26 χρονών και έχει προλάβει να ιδρύσει τη δική της startup. Αφού πρώτα εργάστηκε για 2 χρόνια στην Google, από όπου και αποχώρησε για να κάνει το δικό της επιχειρηματικό ξεκίνημα. Τώρα είναι ιδρύτρια και CEO της WayUp. Πρόκειται για μια πετυχημένη πλατφόρμα που χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές για να βρουν δουλειά σε εταιρίες όπως η Uber, η Microsoft ή οι New York Times.

Η ίδια αποδίδει ένα μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής της επιτυχίας, σε μια απλή συμβουλή που δίνει και σε άλλους νέους startuppers: «Πες ναι».

Και εξηγεί: «Όταν είσαι σε μια ηλικία γύρω από τα 20, δεν πρέπει να φοβάσαι να πάρεις ρίσκα, να πραγματοποιείς ταξίδια και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα».

Σε αυτή τη συμβουλή, η νεαρή CEO συμπληρώνει και κάτι ακόμα, μιλώντας στο Business Insider: «Μην κυνηγάς τα χρήματα. Κυνήγησε την ευτυχία. Θα πρέπει να επικεντρωθείς στην εξεύρεση μιας βιομηχανίας ή καριέρας που μπορείς να απολαύσεις πραγματικά. Αν απλά σε νοιάζει να αυξήσεις το μισθό σου ή το πρεστίζ σου για σύντομο χρονικό διάστημα, τότε μάλλον “πουλάς” το υπόλοιπο της ζωής σου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + nine =