17/02/25

Μια πετυχημένη CEO μιλά για το πως περνά τα πρώτα 45 λεπτά κάθε ημέρας (και γιατί έχει τη σημασία του)

Οι πιο πολλοί επιχειρηματίες, λόγω των «τρελών» ωραρίων, δεν έχουν ένα στάνταρ πρόγραμμα. Και αυτό σίγουρα δυσκολεύει την καθημερινότητα. Αρκετοί μάλιστα, πραγματοποιούν και συχνά ταξίδια κάνοντας τα δεδομένα… ακόμα πιο ρευστά.

Τη δική της λύση σε αυτό, δίνει η CEO της Hint, Kara Goldin. Η συγκεκριμένη εταιρία παράγει αρωματισμένο νερό χωρίς γλυκαντικές ουσίες και τίποτα τεχνητό. Τα κεντρικά γραφεί είναι στο Σαν Φρανσίσκο, ωστόσο η Kara Goldin είναι αναγκασμένη να πραγματοποιεί συχνά ταξίδια, έχοντας να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που αναφέραμε παραπάνω.

Έχει βρει όμως τον τρόπο της για να κρατά μια «σταθερότητα» καθημερινά. Όπως λέει μιλώντας στο Forbes, ξεκινά τα πρώτα 45 λεπτά κάθε ημέρας, πηγαίνοντας για βόλτα τα σκυλιά της, κάνοντας παράλληλα πεζοπορία στη φύση.

«Έτσι καθαρίζει το κεφάλι μου και παίρνω ενέργεια» λέει η πετυχημένη businesswoman.

Επιστρέφοντας από την καθιερωμένη βόλτα, όπως σημειώνει η ίδια, είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της κάθε ημέρας. Ενώ παράλληλα, δεν χρειάζεται να βγει επιπλέον χρόνο για άθληση μέσα στην ημέρα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σταθερό πρόγραμμα για το ξεκίνημα κάθε 24ώρου.

Γιάννης Μπελεγρίνης
Γιάννης Μπελεγρίνης
Ο Γιάννης Μπελεγρίνης είναι δημοσιογράφος και ιδρυτής του itspossible.gr. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του διαδρομή, κάνοντας την πρακτική του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Σε ηλικία μόλις 19 ετών, εντάχθηκε στο δυναμικό της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» στο τμήμα του οικονομικού ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ όπως η Huffington Post Greece, ο Όμιλος του ANT1 και το Startup.gr.

TOP STORIES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × five =