αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια ιδρύτρια που ξεκίνησε από το μηδέν και «σήκωσε» 75 εκατ. δολάρια, εξηγεί γιατί λύνει παζλ κάθε βράδυ

Μια ιδρύτρια που ξεκίνησε από το μηδέν και «σήκωσε» 75 εκατ. δολάρια, εξηγεί γιατί λύνει παζλ κάθε βράδυ

Το 2012, η Tracy DiNunzio κοίταξε στην ντουλάπα της και κατάλαβε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Είχε πολλά ρούχα τα οποία πλέον δεν φορούσε. Κι όμως, αυτά παρέμεναν εκεί, δεν είχαν καμιά χρησιμότητα και έπιαναν χώρο. Κάποτε έτσι, προέκυψε η ιδέα για την Tradesy. Μια πλατφόρμα που σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις τα ρούχα που δεν θέλεις, και να αγοράσεις ίσως κάποια άλλα, από την… ντουλάπα άλλου χρήστη.

Η επιχειρηματίας ίδρυσε την επιχείρηση σπίτι της, με μόλις 7 άτομα. Σήμερα, η ίδια πλατφόρμα έχει 100 εργαζομένους και έχει «σηκώσει» περίπου 75 εκατ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις. Ένας από τους επενδυτές είναι μάλιστα ο Richard Branson.

Η Tracy DiNunzio μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, εξηγεί για μια ιδιαίτερη συνήθεια που έχει κάθε βράδυ, μόλις φτάνει σπίτι της. Κάθεται και λύνει παζλ.

«Αφού ολοκληρώσω την δουλειά της ημέρας, πάω σπίτι. Παίρνω το δείπνο μου και σκέφτομαι την στρατηγική της εταιρίας και τις κινήσεις της ομάδας», σημειώνει η ίδια.

Για να μπορέσει να βρεθεί σε μια κατάσταση όπου να λειτουργεί καλά το μυαλό της τέτοια ώρα, κάθεται και λύνει παζλ. «Όσο πιο δύσκολα είναι, τόσο περισσότερο με βοηθά να απορροφηθώ και να σκεφτώ σε ένα βαθύτερο επίπεδο», λέει η επιχειρηματίας. Είναι προφανώς ένας τρόπος που την βοηθά να συγκεντρώνεται, μετά από μια κουραστική ημέρα. «Το σπίτι μου μοιάζει σαν να κατοικεί εκεί ένα 12χρονο. Αλλά λειτουργεί για εμένα» καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − nine =