αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια ιδρύτρια εξηγεί: «Το να είσαι αφεντικό του εαυτού σου, είναι σαν να σε χτυπάνε στο πρόσωπο κάθε ημέρα»

Μια ιδρύτρια εξηγεί: «Το να είσαι αφεντικό του εαυτού σου, είναι σαν να σε χτυπάνε στο πρόσωπο κάθε ημέρα»

Ναι, η επιχειρηματικότητα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι. Σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, να κάνεις την ζωή κάποιων ανθρώπων καλύτερη, και -γιατί όχι- να βγάλεις κάποια καλά χρήματα αν φτάσεις στην επιτυχία. Τώρα όμως θα δούμε την άλλη πλευρά. Για αυτή μιλά η ιδρύτρια της εταιρίας, LearnVest, Alexa von Tobel. Το 2015 η αμερικανική Northwestern Mutual Life Insurance Co. ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την LearnVest προς 350 εκατ. δολάρια. Με την Tobel να παραμένει επικεφαλής του project. Άρα λοιπόν η ίδια είναι μια πετυχημένη businesswoman.

Η ζωή ενός επιχειρηματίας όμως δεν είναι εύκολη. Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι αφεντικό του εαυτού σου. «Είναι σαν να σε χτυπάνε στο πρόσωπο κάθε ημέρα«, λέει η νεαρή ιδρύτρια στο CNBC. Ακόμα κι όταν νιώσεις ότι πατάς σε σταθερές βάσεις, όλο και κάτι μπορεί να πάει στραβά. Μπορεί να χαλάσει μια συμφωνία, να παραιτηθεί ένα σημαντικό μέλος της ομάδας ή ο ανταγωνισμός να ανέβει πάρα πολύ.

«Πρέπει απλά να συνεχίσεις αν προχωράς. Εγώ όταν με… χτυπάνε στο πρόσωπο, δεν πτοούμαι καν. Απλά επιστρέφω στην δουλειά» τονίζει η ίδια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + fourteen =