αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια Ευρωπαϊκή startup σου επιτρέπει να αγοράσεις Bitcoin μέσα σε λίγα λεπτά. Και θέλει να γίνει η επόμενη Coinbase

Μια Ευρωπαϊκή startup σου επιτρέπει να αγοράσεις Bitcoin μέσα σε λίγα λεπτά. Και θέλει να γίνει η επόμενη Coinbase

Η μανία στο πεδίο των κρυπτονομισμάτων καλά κρατεί. Και δεν είναι μόνο όσοι ανταλλάσσουν ψηφιακά νομίσματα που κοιτούν προς τα εκεί. Την ίδια στιγμή είναι έντονος ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών με φιλοδοξίες να είναι η επόμενες Binance ή Coinbase.

Μια τέτοια πολλά υποσχόμενη startup είναι η ευρωπαϊκή Azondo. Με γραφεία στην Εσθονία και τη Λιθουανία, η αδειοδοτημένη από την Εσθονία πλατφόρμα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων θέλει να καθιερωθεί στη συνείδηση των Ευρωπαίων επενδυτών. Το θέλγητρο που προσφέρει η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ότι οι χρήστες της μπορούν να αγοράσουν Bitcoin με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να κρατούν το εν λόγω κρυπτονόμισμα σε πορτοφόλια Bitcoin δωρεάν ή να αποσύρουν τα χρήματά τους ανά πάσα στιγμή. 

Αυτή που είναι συνήθως η πιο επίπονη διαδικασία κατά την αγορά Bitcoin -η περίφημη ρουτίνα εγγραφής Know Your Customer (KYC)- έχει περιοριστεί σημαντικά μέσω λύσεων με τη χρήση ηλεκτρονική ταυτότητας όπως οι BankID, NemID και MobileID. 

Επί του πρακτέου, αυτό που προσφέρει η Azondo, είναι ότι οι χωρίς εμπειρία χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoin μέσα σε λίγα λεπτά. Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Μάρτιν Ράινχαρντ δήλωσε σχετικά:

«Με την Azondo, θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ο τυπικός καταναλωτής αγοράζει και πουλάει Bitcoin. Θέλουμε να καταστήσουμε την όλη διαδικασία απλή και γρήγορη, χωρίς συμβιβασμούς στους αυστηρούς ρυθμιστικούς κανόνων βάσει των οποίων λειτουργούμε. Πιστεύουμε ότι η εμφάνισή μας σηματοδοτεί μια εποχή μεταρρύθμισης τόσο για την Azondo όσο και για το Bitcoin. Από εδώ και στο εξής θα ακολουθήσει μια πορεία ανοδική». 

Η Azondo θα λανσάρει την πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων (www.azondo.com) της αυτόν τον μήνα. Η πλατφόρμα λειτουργεί με το μοντέλο Over The Counter (OTC) και αυτή τη στιγμή υποστηρίζει το Bitcoin και είναι διαθέσιμη μόνο σε κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =