αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια ελληνική πλατφόρμα θέλει να «συνδέσει» δημιουργούς και καταναλωτές για την κατασκευή χειροποίητων ειδών κατά παραγγελία

Μια ελληνική πλατφόρμα θέλει να «συνδέσει» δημιουργούς και καταναλωτές για την κατασκευή χειροποίητων ειδών κατά παραγγελία

Τη λειτουργία της ξεκίνησε η καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα dreamy.gr. Η dreamy.gr αποτελεί την 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα η οποία συνδέει δημιουργούς και καταναλωτές για την κατασκευή χειροποίητων ειδών κατά παραγγελία, όπως ακριβώς τα ονειρευτήκατε.

Η λειτουργία της πλατφόρμας συνοψίζεται στα εξής τρία βήματα:

  1. Αρχικά, ο καταναλωτής περιγράφει με αγγελία, μέσω μίας φόρμας η οποία τον καθοδηγεί, τη δημιουργία την οποία επιθυμεί να αποκτήσει, και μπορεί να καθορίσει και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό του.
  2. Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί, ή μόνο οι δημιουργοί τους οποίους έχει προσκαλέσει ο καταναλωτής, στέλνουν τις προσφορές τους, για να κερδίσουν την ανάθεση της κατασκευής.
  3. Τέλος, ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει τις προσφορές, τα προφίλ, τα portfolios και τις αξιολογήσεις των δημιουργών και να επιλέξει σε ποιον θα αναθέσει την κατασκευή.

Έτσι, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να αποκτήσουν μοναδικές ή και προσωποποιημένες χειροποίητες δημιουργίες με τα χαρακτηριστικά τα οποία επιθυμούν, εύκολα, γρήγορα και με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, χωρίς χρέωση για τη χρήση της πλατφόρμας. Επίσης, οι δημιουργοί μπορούν να κερδίσουν χρήματα χωρίς προμήθεια επί των πωλήσεων, κατασκευάζοντας χειροποίητα είδη κατά παραγγελία και όχι προσπαθώντας να προωθήσουν τις προκατασκευασμένες δημιουργίες τους, εξοικονομώντας, κόπο, χρόνο και χρήματα, σε περίπτωση που αυτές δεν πωληθούν. Η  dreamy.gr προσφέρει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να εγγραφούν εντελώς δωρεάν έως και για ένα έτος, και να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες της.

Οι κατηγορίες, τις οποίες περιλαμβάνει, καλύπτουν το σύνολο των χειροποίητων ειδών, όπως έπιπλα, είδη ένδυσης & υπόδησης, αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη γάμου & βάπτισης, είδη σπορ & χόμπι, τέχνη, εποχιακά είδη, παραδοσιακά είδη κ.α.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα dreamy.gr εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι μία από τις τρεις ιδέες οι οποίες επελέγησαν και συμμετέχουν στο ABC Hub, το 1ο Business Incubator της Κρήτης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 19 =