αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜια ελληνική εφαρμογή θυμίζει εποχές ’90s. Και σου επιτρέπει να κάνεις ανώνυμο chat

Μια ελληνική εφαρμογή θυμίζει εποχές ’90s. Και σου επιτρέπει να κάνεις ανώνυμο chat

Αν έχεις μεγαλώσει στα ’90s σίγουρα θυμάσαι το chatting που γινόταν τότε. Και ήταν ανώνυμο. Μια ελληνική εφαρμογή επαναφέρει αυτό το μοντέλο.

Το “gia pes” είναι μία εφαρμογή που ήρθε για να ανατρέψει το συμβατικό chating. Για τους χρήστες που είναι 30+ θα θυμίσει έντονα τις εποχές Mirc που το “ανώνυμο” chat ήταν της μόδας, ενώ η δημιουργία του “gia pes” ήρθε μετά από τις προσωπικές ανάγκες των τριών co-founders. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι:

«Δημιουργήσαμε το “gia pes” από προσωπική ανάγκη. Και οι 3 co-founders είχαμε πλέον βαρεθεί να κάνουμε profiles, να χαζεύουμε φωτογραφίες, να κάνουμε ατέλειωτα swipes και τελικά να μην γνωρίζουμε κανέναν/καμία».

Η “καινοτόμα” ιδέα του gia pes είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη να συνομιλήσει με κάποιον άγνωστο στο λεπτό. Δεν απαιτείται η δημιουργία προφίλ (παρόλο που μπορούμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας ταινίες ή το ζώδιο μας), ενώ το chat ξεκινά άμεσα στο gia pes. Πρώτα εγκαθιστούμε την εφαρμογή, στην συνέχεια διαλέγουμε το φύλο μας και ξεκινάμε το chating σαν να μην υπάρχει αύριο. Να τονίσουμε ότι οι συνομιλίες είναι εντελώς ανώνυμες, ενώ αν επιθυμείς μπορείς να μέσα σε 48 ώρες να ξαναστείλεις μήνυμα σε οποιοδήποτε έχεις ήδη συνομιλήσει. Επιπλέον υπάρχει διαθέσιμη επιλογή να μην αποθηκεύονται οι συνομιλίες, για ευνόητους λόγους.

Κάθε φορά που θέλεις να συνομιλήσεις με οποιοδήποτε θα πρέπει να περιμένεις στην “ουρά” και αυτό συμβαίνει λόγο του ότι, όπως παντού, οι άντρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες. Φυσικά αν θέλεις μπορείς να “προσπεράσεις” τους χρήστες που βρίσκονται στην σειρά, “πληρώνοντας” ένα μικρό τίμημα. Το εικονικό χρήμα του gia pes είναι τα coins, ενώ αν θέλεις μπορείς να ξοδέψεις πραγματικά χρήματα προκειμένου να αγοράσεις coins ή απλά να περιμένεις τα 500 δωρεάν coins που μπαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό σου κάθε 24 ώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + thirteen =