αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια ελληνική εταιρία θα εκτυπώσει 35 εκατ. διαβατήρια για το Μπαγκλαντές

Μια ελληνική εταιρία θα εκτυπώσει 35 εκατ. διαβατήρια για το Μπαγκλαντές

Μια ελληνική εταιρία κάνει δυναμικό μπάσιμο στο Μπαγκλαντές και θα εκτυπώσει 35 εκατ. διαβατήρια στην εν λόγω χώρα. Αυτή είναι η 36η χώρα που προστίθεται στην αλυσίδα κρατών – συμπεριλαμβανομένων και πολλών ευρωπαϊκών – που εμπιστεύονται τη Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας για ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα έγγραφα ασφαλείας με τα υψηλότερα standards.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για το Μπαγκλαντές, μετά από συμφωνία που υπογράφηκε με τη μητρική εταιρία Veridos GmbH, θα εκτυπωθούν 35 εκατομμύρια διαβατήρια στις εγκαταστάσεις της Veridos Ματσούκης Α.Ε.

«Είμαστε η μοναδική ιδιωτική εταιρία που παράγουμε εδώ στην Ελλάδα ταυτότητες, διαβατήρια και κάθε είδους έγγραφα ασφαλείας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο αφ’ ενός στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και αφ’ετέρου στην ασφάλεια των πολιτών. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκατομμύρια πολίτες απ’ όλο τον κόσμο έχουν ταυτότητες και διαβατήρια made in Greece» δήλωσε σχετικά ο Ευθύμιος Ματσούκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας

Η Veridos Ματσούκης Α.Ε. είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Veridos GmbH με έδρα τη Γερμανία και της Ματσούκης Γραφικές Τέχνες Α.Ε., που ιδρύθηκε το 2007 και κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία εκτυπώσεων ασφαλείας πολλών δεκαετιών.

Η Veridos GmbH αποτελεί μια κοινοπραξία μεταξύ της Giesecke + Devrient GmbH και της Bundesdruckerei GmbH, των δύο μεγαλύτερων Γερμανών παρόχων τεχνολογιών υψηλής ασφαλείας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − sixteen =