αρχικηVIRALΜια Ελληνίδα extreme aerial dancer χόρεψε στο Φαράγγι του Βίκου, σε ύψος 800 μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια Ελληνίδα extreme aerial dancer χόρεψε στο Φαράγγι του Βίκου, σε ύψος 800 μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

H extreme aerial dancer Κατερίνα Σολδάτου μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά performances και μαγικές εικόνες από εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχουν προβληθεί από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα στον πλανήτη (ΝΥ ΤΙΜΕS, CNN, FINANCIAL TIMES)

Στην τελευταία της προσπάθεια όπως θα δείτε και στο εντυπωσιακό video ξεπέρασε τον εαυτό της και τα όρια όλων των extreme aerial dancers με ένα εντυπωσιακό performance στο Φαράγγι του Βίκου, χορεύοντας στο κενό από ύψος 800 μέτρων αλλά και σε ένα από τα πιο εμβληματικά πετρόχτιστα γεφύρια της περιοχής.

Πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μια επαγγελματίας aerial dancer πραγματοποίησε aerial dance act σε αυτό το υψόμετρο αλλά και η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μια τέτοιου είδους ενέργεια στο Φαράγγι του Βίκου. Το συγκεκριμένο Φαράγγι αποτελεί μέρος του World Guiness Records ως το βαθύτερο σε αναλογία με το πλάτος του παγκοσμίως.

Η δραστηριότητα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του project ‘Greece Has Soul’, της Κατερίνας Σολδάτου. Η ιδέα “Ελλάδα έχεις Ψυχή” και μέσω αυτής, ταξιδεύει με την ομάδά της σε διαφορετικά μέρη και προορισμούς απαράμιλλης ομορφιάς και μεγάλης ιστορικής σημασίας αποτυπώνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας. Η προσπάθεια του εγχειρήματος είναι να υπενθυμίσει τη βαρύτητα και τη σπουδαιότητα της τέχνης, κάτι που έχει βαθιές ρίζες στην αρχαία Ελλάδα με έντονα τα σημάδια της μάχης. Άλλες τοποθεσίες στις οποίες έχει δραστηριοποιηθεί στο πλαίσιο του συγκεκριμένου project αποτελούν οι γέφυρες της Χαλκίδας, της Κορίνθου και της Τατάρνας των Αγράφων, οι βράχοι και οι σπηλιές των Μετεώρων, το Ναυάγιο της Ζακύνθου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + nineteen =