αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜια δωρεάν εφαρμογή για εκτύπωση και σκανάρισμα απευθείας από smartphone. Συμβατή με όλους τους εκτυπωτές

Μια δωρεάν εφαρμογή για εκτύπωση και σκανάρισμα απευθείας από smartphone. Συμβατή με όλους τους εκτυπωτές

Χρήσιμο μπορεί να σουφανεί το Mopria app για Android. Όπως σημειώνει το dwrean.net, μέσω αυτού μπορούμε να εκτυπώσουμε αρχεία από το smartphone ή tablet μας σε κάθε εκτυπωτή που συναντάμε. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να σαρώσουμε έγγραφα, εφόσον φυσικά ο εκτυπωτής μας λειτουργεί και ως σαρωτής.

Στην Mopria Alliance συμμετέχουν εταιρίες όπως Epson, Canon, HP, Ricoh, Xerox, Lexmark και όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές εκτυπωτών. Παράλληλα, εταιρίες όπως η Microsoft και η Adobe έχουν βοηθήσει ώστε να υπάρχει συμβατότητα σε ό,τι αφορά τα λειτουργικά συστήματα και τους περισσότερους τύπους αρχείων. Η Mopria Alliance δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια με στόχο να δημιουργήσει ένα κοινό τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα σε συσκευές (υπολογιστές, smartphone) και εκτυπωτές. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κάθε κατασκευαστής εκτυπωτή είχε την δική του λύση, κάτι που συχνά ίσως οδηγούσε σε μπελάδες.

Μπορείς να βρεις το app εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + fourteen =