αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια δισεκατομμυριούχος CEO εξηγεί: Οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Μια δισεκατομμυριούχος CEO εξηγεί: Οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Η Monique Idlett-Mosley ξεκίνησε από το μηδέν. Σήμερα είναι founder και CEO του technology fund, Reign Ventures. Και δισεκατομμυριούχος.

Αλλά τελικά, τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να καταγράψει μία τέτοια διαδρομή;

«Πάντα κάνω στον εαυτό μου τρεις ερωτήσεις όταν προσεγγίζω ένα νέο project, και όλες πρέπει να έχουν την απάντηση ‘ναι’. Είναι σωστό αυτό για τη Monique; Είναι κατάλληλο για το άλλο άτομο, τον συνεργάτη ή την κοινότητα; Και είναι το σωστό που πρέπει να κάνεις; Κάθε μέρα, αναρωτιέμαι αυτά τα πράγματα» λέει η ίδια στο αμερικανικό Entrepreneur.com.

Και συνεχίζει: «Για μένα, το πιο σημαντικό μέρος αυτής της πρόκλησης ήταν να μην τα παρατήσω ποτέ. Επιτρέπω στον εαυτό μου να είμαι μαθήτρια, να βάζω τον εαυτό μου σε περιβάλλοντα όπου δεν είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Επίσης πάντα προσέγγιζα πράγματα βλέποντας το ποτήρι είναι μισογεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω θετική νοοτροπία».

«Πάντα συμβουλεύω τους ανθρώπους να κάνουν παρέα με άτομα που έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες. Λέω στους επιχειρηματίες ότι είστε το άθροισμα των πέντε ανθρώπων με τους οποίους περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας. Το πιο σημαντικό: δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος» σημειώνει. Όπως εξηγεί, το ταξίδι είναι γεμάτο εμπόδια και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια και να συνεχίσεις προσπαθείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + fifteen =