αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια διακοσμήτρια φτιάχνει κουρελούδες στην Κρήτη και αυτές ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Μια διακοσμήτρια φτιάχνει κουρελούδες στην Κρήτη και αυτές ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Το έχουμε ξανά πει: Ένα success story μπορεί να ξεκινήσει από οπουδήποτε. Κάπως έτσι ξεκινά και η επιχειρηματική ιστορία της Αγγελικής Γενιτσαρίδου. Η οποία μεγάλωσε κυριολεκτικά ανάμεσα στους αργαλειούς των γυναικών της οικογένειας της και αγάπησε το ρυθμικό τραγούδι τους. Σπούδασε διακοσμητική στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, εργάστηκε σαν διακοσμήτρια για αρκετά χρόνια κι έπειτα αποφάσισε να γυρίσει στις… ρίζες της! Εγκαταστάθηκε στην Κρήτη, ανέσυρε τους παλιούς οικογενειακούς αργαλειούς από την αποθήκη, τους έστησε, τους «πατένταρε» για να υλοποιήσει τις νέες ιδέες της.

Έφτιαξε το δικό της brand με κουρελούδες, ενώ παράλληλα έστησε και το Kurelu.gr. «Αποφάσισα να δώσω μια φρέσκια ματιά σε ένα είδος ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο, την κουρελού. Ένα είδος που δεν χρησιμοποιώ πια κουρέλια κομμένα από παλιά ρούχα αλλά από ανακυκλωμένα νήματα σε πολλά χρώματα ώστε να μπορεί ο πελάτης να φτιάξει ό,τι πραγματικά θέλει και ταιριάζει στο χώρο του. Επίσης η κουρελού είναι ένα είδος που χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, είναι βαμβακερό και επειδή κατάφερα να μπορώ να κατασκευάσω κουρελού χαλί φάρδους που αγγίζει τα 2 μετρά είναι ό,τι καλύτερο για να ντύσουμε το πάτωμα μας, είναι εύκολο στη χρήση του και δεν έχει καμμιά σχέση με τα συνθετικά. Επικεντρώθηκα λοιπόν στη κουρελού για να υπάρχει μια γρήγορη παράδοση στον πελάτη και μια αξιοπρεπή ανταμοιβή για τη δύσκολη αυτή εργασία», τονίζει η ίδια μιλώντας στο Neakriti.gr.

Και συμπληρώνει: «Οι πελάτες μου είναι κυρίως από Ελλάδα, κυριότερα δε από τα νησιά μας, όμως υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό όπου βέβαια αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το μεγάλο κόστος αποστολής. Επίσης, γυναίκα από το Ισραήλ στην Κρήτη, με βρήκε και τα έστειλα στο Ισραήλ. Στη Βιέννη ζει μία Ελληνίδα, η οποία έχει ζει μόνιμα εκεί. Με βρήκε και αγόρασε τρεις πολύχρωμες κουρελούδες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − four =