αρχικηVIRALΜια απρόσμενη αγγελία: Οικογένεια πληρώνει 127 δολάρια την ώρα, για να προσέχει κάποιος τα «άγρια» παιδιά της

Μια απρόσμενη αγγελία: Οικογένεια πληρώνει 127 δολάρια την ώρα, για να προσέχει κάποιος τα «άγρια» παιδιά της

Το έχουμε δει να συμβαίνει στις ταινίες: Να καταφθάνει μια νέα babysitter στο σπίτι μιας οικογένειας, αλλά τα παιδιά να της κάνουν… δύσκολη τη ζωή αφού είναι ιδιαίτερα ζωηρά. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο του Money.com, μια οικογένεια από την από την Αγγλία ψάχνει κάποιον για να προσέχει τα 4 «άγρια» παιδιά της. Ενώ παράλληλα θα τους κάνει κάποια μαθήματα.

Η οικογένεια πληρώνει 127 δολάρια ΤΗΝ ΩΡΑ. Φυσικά πίσω από αυτή την μεγάλη αμοιβή κρύβεται ένας λόγος: Τα παιδιά είναι τόσο ζωηρά, που ανάγκασαν 7 ανθρώπους να παραιτηθούν από τη θέση, από το 2016 μέχρι σήμερα. Ένας από τους ανθρώπους που ανέλαβε την επίβλεψη τους, βρέθηκα κλειδωμένος στο γκαράζ για 2 ώρες.

Όσοι επιλεγούν τώρα θα πρέπει να έχουν 5 χρόνια προϋπηρεσία ως καθηγητές. Ενώ για την οικογένεια θα χρειαστεί να δουλεύουν περίπου 12 ώρες την εβδομάδα.

This Family Will Pay Someone $127/Hour to Take Care of Their 4 “Troublesome Kids”

This family will pay someone $127/hour to take care of their 4 “troublesome kids”.

Gepostet von MONEY am Donnerstag, 14. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 5 =