αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια απλή συμβουλή για να φτάσεις στην επιτυχία το 2017: Ο Richard Branson μιλά για το «μυστικό» του

Μια απλή συμβουλή για να φτάσεις στην επιτυχία το 2017: Ο Richard Branson μιλά για το «μυστικό» του

Με ένα χαρακτηριστικό tweet ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, έδωσε την συμβουλή του για το 2017. Ακολουθώντας την μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος businessman ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία εικονίζονταν μια σελίδα από κάποιο σημειωματάριο του, και πάνω έγραφε χαρακτηριστικά: «Κρατήστε σημειώσεις. Αν δεν κρατήσετε σημειώσεις, οι ιδέες σας θα χαθούν».

Φυσικά, όσοι παρακολουθούν την πορεία του Branson, γνωρίζουν ότι αυτή είναι μια από τις βασικές καθημερινές τακτικές που ακολουθεί ο ίδιος. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος της τεχνολογίας, ωστόσο προτιμά να κρατά σημειώσεις με τον παραδοσιακό τρόπο, με στυλό και χαρτί.

eleytherios-venizelos«Από τότε που ήμουν παιδί, έφτιαχνα λίστες κάθε είδους. Περιλαμβάνοντας μακροπρόθεσμους ή βραχυπρόθεσμους στόχους και τις λύσεις που απαιτούνται. Με αυτό τον τρόπο βάζω σε σειρά τις ιδέες που έχω στο κεφάλι μου και ξεκινώ να τις κάνω πράξη» λέει ο ίδιος.

Πάντα, ο ιδρυτής της Vrigin πίστευε ότι αν δεν γράφεις τις ιδέες σου σε ένα χαρτί, θα χαθούν με το πέρασμα του χρόνου. Και δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό. Παρόμοια άποψη έχει και ένας άλλος άνθρωπος της τεχνολογίας, ο Bill Gates. Κάτι θα ξέρουν οι δυο τους…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − eight =