αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια απλή ανακοίνωση της Oracle, έκανε τον Larry Ellison πιο πλούσιο κατά 5 δισ. δολάρια

Μια απλή ανακοίνωση της Oracle, έκανε τον Larry Ellison πιο πλούσιο κατά 5 δισ. δολάρια

Εντυπωσιακή ανάκαμψη κατέγραψαν την περασμένη εβδομάδα τα κέρδη του Larry Ellison, ιδρυτή της Oracle. Οι μετοχές της εταιρείας λογισμικού εκτινάχθηκαν παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τις τεχνολογικές εταιρείες.

Ειδικότερα, την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε πως τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών δείχνοντας πρωτόγνωρη ανάπτυξη στις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στο cloud computing.

Η ανακοίνωση των κερδών οδήγησαν στην εκτίναξη της μετοχής της εταιρείας κατά 10% και ως εκ τούτου έγινε πλουσιότερος κατά 5 δις δολάρια, όπως διαβάζουμε στο Mononews.gr.

Ποιος είναι ο Ellison

O 72χρονος Larry Ellison φέρεται να έχει περιουσία ύψους 61,8 δισ. δολ., και συγκαταλέγεται ψηλά στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως. Ειδικότερα, η περιουσία του τον κατατάσσει στην έβδομη θέση με τους πλουσιότερους του κόσμου.

Ο Ellison, παράτησε το κολέγιο και ίδρυσε την Oracle το 1977 μαζί με τον Bob Miner και τον Ed Oates. Τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Ellison παραιτήθηκε από CEO της Oracle και αντικαταστάθηκε από τον Mark Hurd και τη Safra Catz, η οποία συγκαταλέγεται στις πιο υψηλά αμειβόμενες γυναίκες-στελέχη επιχειρήσεων. Ο Ellison παραμένει πρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας της εταιρείας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 8 =