αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜη σπαταλάτε χρόνο για να βελτιώσετε τις αδυναμίες σας: Μια απρόσμενη άποψη από έναν 28χρονο εκατομμυριούχο

Μη σπαταλάτε χρόνο για να βελτιώσετε τις αδυναμίες σας: Μια απρόσμενη άποψη από έναν 28χρονο εκατομμυριούχο

Για τον Brian Wong έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για τον νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος μόλις στα 19 του ίδρυσε την Kiip. Μια startup που ασχολείται με την διαφήμιση στο mobile.

Η καινοτόμος επιχείρηση του… εκτοξεύτηκε με το καλημέρα. Και κατάφερε να κλείσει συνεργασίες με κολοσσούς, όπως η Pepsi, τα McDonald’s και η Coca Cola. Ενώ μέχρι σήμερα η Kiip έχει λάβει πάνω από 32 εκατ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις. Ο Wond είναι πλέον 28 χρονών και CEO στην ίδια επιχείρηση που είχε δημιουργήσει πριν μερικά χρόνια.

Μιλώντας στο CNBC, δίνει μια απρόσμενη συμβουλή. Όπως λέει, δεν πρέπει να σπαταλάς χρόνο για να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου. Δεν έχει νόημα να εστιάζεις στα πράγματα που δεν είσαι καλός. Γιατί πολύ απλά… κανείς δεν είναι καλός σε όλα.

Τα κέρδη θα είναι πολύ μεγαλύτερα, αν προσπαθήσεις να βελτιώσεις κάτι στο οποίο είσαι ήδη δυνατός. «Υπάρχουν πράγματα στα οποία είσαι ήδη πολύ καλός, και στα οποία μπορείς να γίνεις word class παίχτης. Έτσι, όχι μόνο θα αναπτύξεις την καριέρα σου σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά είναι και ένας τρόπος για να καταλάβεις που μπορείς να είσαι πιο πετυχημένος» σημειώνει ο 26χρονος. Αφού όπως είπαμε και πριν, δεν μπορείς να είσαι πετυχημένος σε όλα τα μέτωπα. Πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές.

Μόλις εντοπίσεις την «σούπερ δύναμη» σου, τότε βρες ένα μέρος στο οποίο αυτή η δύναμη μπορεί να αναπτυχθεί.

«Δεν πρέπει να αξιολογείς ένα ψάρι, από το πόσο καλά μπορεί να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο. Αν δεν βρίσκεσαι στο σωστό περιβάλλον, θα είσαι σαν το ψάρι που προσπαθεί να ανέβει στο δέντρο. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον ωκεανό» τονίζει ο Wond. Δεν μετρά μόνο το να είσαι καλός σε κάτι, πρέπει να είσαι και στο κατάλληλο περιβάλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =