αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας για ανοησίες που δεν κάνουν τα πράγματα καλύτερα»: Μερικές συμβουλές του Elon Musk για να είσαι παραγωγικός

«Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας για ανοησίες που δεν κάνουν τα πράγματα καλύτερα»: Μερικές συμβουλές του Elon Musk για να είσαι παραγωγικός

Έχει στα «χέρια» του μεγάλες εταιρίες όπως η Tesla, η SpaceX και η SolarCity. Ταυτόχρονα. Αλλά πως τα καταφέρνει ο Elon Musk; Πέρα από τις πολλές ώρες που δουλεύει, έχει βρει τον τρόπο έτσι ώστε να εστιάζει σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία.

Το CNBC θυμάται μερικές συμβουλές του διάσημου επιχειρηματία. «Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας για ανοησίες που δεν κάνουν τα πράγματα καλύτερα», έχει πει ο Musk. Συμπληρώνοντας: «Επικεντρωθείτε στο… σήμα πάνω από το θόρυβο».

Ένας από τους τρόπους για να πετύχει κάτι τέτοιο ο Musk, είναι με τον περιορισμό των meetings. «Οι υπερβολικά πολλές συναντήσεις είναι το κακό των μεγάλων εταιρειών και σχεδόν πάντοτε χειροτερεύουν με την πάροδο του χρόνου», έχει πει ο Elon Musk.

Εάν πρέπει να κάνετε ένα meeting, ο Musk συμβουλεύει: «Να είστε βέβαιοι ότι παρέχετε αξία σε ολόκληρο το ακροατήριο». Μάλιστα, ο ίδιος έχει πει στους εργαζομένους τους ότι μπορούν να αποχωρούν ή να διακόπτουν ένα call αν νιώσουν ότι δεν παίρνουν αξία.

Δεν χρειάζεται να χάνουμε τον χρόνο μας σε συναντήσεις που δεν μας προσφέρουν τίποτα. Και ίσως δεν έχουμε και εμείς να προσφέρουμε κάτι σε αυτές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 1 =