αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜηχανικός της Microsoft αποκάλυψε κατά λάθος ότι η εταιρία (ίσως) ετοιμάζει ήδη το Surface Phone

Μηχανικός της Microsoft αποκάλυψε κατά λάθος ότι η εταιρία (ίσως) ετοιμάζει ήδη το Surface Phone

Μπορεί στη συνείδηση του κοινού η έννοια Windows + smartphone να έχει πεθάνει, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι η Microsoft έχει παρατήσει οριστικά την ιδέα. Σίγουρα οι τελευταίες κινήσεις και δηλώσεις των στελεχών της σχετικά με το Windows 10 Mobile να μην αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την κατασκευή νέων Windows phones, παρόλα αυτά, έρχονται πληροφορίες από την Microsoft China που αφήνουν υπόνοιες για το περίφημο Surface Phone.

Όπως ανέφερε μηχανικός της Microsoft China σε κοινωνικό δίκτυο στην Κίνα, αυτή την περίοδο βελτιστοποιούν την απόδοση του Surface Phone τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη λειτουργικότητα της ψηφιακής βοηθού Cortana, η οποία θα προσφέρει σημαντικά καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με την αντίστοιχη έκδοση της για συσκευές Android.

Αυτή η αναφορά ήταν λογικό να προκαλέσει άμεσα την αντίδραση εκατοντάδων χρηστών και ο μηχανικός έσπευσε να διευκρινήσει ότι “δεν γνωρίζουν αν ποτέ θα υπάρξει Surface Phone”, μια δήλωση που πολλοί εξέλαβαν ως προσπάθεια να διορθώσει την “γκάφα” της αποκάλυψης του Surface Phone.

Μπορεί να υφίσταται όντως, αλλά δεν αποκλείεται απλά να γίνονται δοκιμές βελτιστοποίησης των λειτουργιών της Cortana σε πρωτότυπη συσκευή. Ο χρόνος θα δείξει αν η Microsoft έχει πράγματι ακόμα στα σχέδια της ένα δικό της smartphone.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =