αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μην ακολουθείτε όλους τους κανόνες»: Η παρότρυνση μιας πετυχημένης CEO προς τους νέους

«Μην ακολουθείτε όλους τους κανόνες»: Η παρότρυνση μιας πετυχημένης CEO προς τους νέους

Το να χαράξεις τη δική σου καριέρα στα 20s σου, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Από τη μια ψάχνεις τα πατήματα σου, θέλοντας να βρεις τι σου αρέσει πραγματικά, ενώ από στην άλλη ακούς ένα σορό συμβουλές από διάφορους ανθρώπους. Μερικές φορές, ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις, δεν είναι ο συνηθισμένος.

Η CEO της The Pink Ceiling, Cindy Whitehead, έχει καταφέρει να φτάσει στην επιτυχία. Πούλησε την εταιρία της προς 1 δισ. δολάρια το 2015. Μετά μάλιστα από δύο αποτυχημένες επιχειρηματικές προσπάθειες που δεν την πτόησαν. Η εταιρία της παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και seed funding σε startups.

«Η χειρότερη συμβουλή που μπορούν να ακολουθήσουν, είναι να εμφανιστούν και να πάνε σύμφωνα όλους με τους κανόνες», λέει η ίδια, απευθυνόμενη στους νέους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με την ίδια, οι νέοι πρέπει να κάνουν τολμηρές επιλογές. Να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να πάρουν ρίσκα. Αν χρειαστεί, να αγνοήσουν τις συμβατικές συμβουλές που θα τους δώσουν κάποιοι και θα τους βάζουν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Οι νέοι δεν χρειάζεται να ζητήσουν την άδεια από κανέναν, για να φτάσουν στην δική τους επιτυχία, σημειώνει η Whitehead μιλώντας στο CNBC. «Ο κόσμος δεν χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους που να σκέφτονται και να ενεργούν το ίδιο. Έτσι αντισταθείτε στον πειρασμό του να συμμορφωθείτε με το τι υπάρχει γύρο σας», τονίζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 13 =