αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το TEDxPanteionUniversityWomen

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το TEDxPanteionUniversityWomen

Το TEDxPanteionUniversityWomen πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου στον πολυχώρο BIOS exploring urban culture. Με θέμα τη φράση “It’s about time” οι προσκεκλημένοι ομιλητές προσέγγισαν τη μεταφορική και κυριολεκτική έννοια του χρόνου και μίλησαν για όσα ήρθε η ώρα να αλλάξουν. Την ιδιαίτερη διοργάνωση παρακολούθησαν 170 άτομα, γυναίκες και άντρες, από την κοινότητα του Παντείου Πανεπιστημίου, αλλά και από ευρύτερο κοινό με ενδιαφέρον για θέματα ισότητας, φύλου και κοινωνικών διεκδικήσεων.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε έχοντας το ίδιο θέμα και σε συγχρονισμό με το TEDWomen, το οποίο έλαβε χώρα το 3ήμερο 26-28 Οκτωβρίου στο San Francisco. Εκεί, η curator του TEDxPanteionUniversity έδωσε το παρόν έχοντας λάβει την ειδική τιμητική πρόσκληση για να εκπροσωπήσει το TEDxPanteionUniversity.

Παρουσιάστρια του TEDxPanteionUniversityWomen ήταν η δημοσιογράφος Δάφνη Καραβοκύρη και μίλησαν ζωντανά οι: Ξένια Παπασταύρου (συντονίστρια φιλανθρωπικών δράσεων) , Χαράλαμπος Πετράς (personal coach), Χριστίνα Πιτούλη (σκηνοθέτις), Παναγιώτης Ιωαννίδης (πολιτικός Επιστήμονας με συμμετοχή σε ανθρωπιστικές αποστολές), Ειρήνη Γεωργή (content director) και Χρύσα Κατσαρίνη (stand up comedian). Οι 6 Έλληνες & Ελληνίδες ομιλητές και ομιλήτριες ανέπτυξαν από τη δική τους οπτική και μέσα στο όριο των 18 λεπτών θέματα σχετικά με τις γυναίκες, αλλά και τα φύλα εν γένει και την επίδρασή τους στο κοινωνικό σύνολο, με τον ιδιαίτερο όπως οι ίδιοι τα έχουν βιώσει, με σκοπό να δώσουν έμπνευση και τροφή για σκέψη στο κοινό. Ακόμα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιλεγμένες ομιλίες από το TEDWomen, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν μία live performance χορού και δύο workshops, ενώ για όσους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, υπήρχε το “CU_Simulcast”, ενας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου μεταδιδόταν μέσω live streaming η ροή και οι ομιλίες της εκδήλωσης. Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησαν early drinks από τα Bianco Nero Wines.

Το TEDxPanteionUniversity φιλοδοξώντας να δίνει συνεχώς τροφή για διάλογο και σκέψη, θα παρουσιάσει επόμενες δράσεις μέχρι την κύρια εκδήλωση TEDxPanteionUniversity 2017!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 15 =