αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜε αυτή τη δωρεάν εφαρμογή μπορείς να βλέπεις σειρές και ταινίες στο smartphone σου. Και με Ελληνικούς υπότιτλους

Με αυτή τη δωρεάν εφαρμογή μπορείς να βλέπεις σειρές και ταινίες στο smartphone σου. Και με Ελληνικούς υπότιτλους

Μέσα από την εφαρμογή CyberFlix TV μπορείς να παρακολουθείς εντελώς δωρεάν ταινίες και σειρές σε υψηλή ποιότητα (HD) χωρίς καθόλου buffering, χάρη στους πανίσχυρους servers που παρέχει. Εκτός αυτού, το CyberFlix TV παρέχει και ενσωματωμένους players, έτσι ώστε αν ποτέ αντιμετωπίσεις προβλήματα με την παρακολούθηση ταινιών και σειρών, να έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ του MX Player, του VLC Player ή ακόμα και του CyberPlay, όπως σημειώνει το inkstory.gr.

Αν ανησυχείς για την διαθεσιμότητα των υποτίτλων, τότε θα χαρείς να μάθεις πως η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει υπότιτλους από 220 διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ και των ελληνικών, έτσι ώστε να απολαμβάνεις όλες τις ταινίες και τις σειρές με τους υπότιτλους της επιλογής σου.

Ίσως το καλύτερο απ’ όλα να είναι το γεγονός πως η εφαρμογή δεν περιλαμβάνει καθόλου διαφημίσεις, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές του είδους και όλες οι ταινίες και τα επεισόδια είναι σε HD ποιότητα, χωρίς περιορισμούς.

Μιας και το CyberFlix TV δεν είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις απευθείας μέσα από το Play Store, θα χρειαστεί να κατεβάσεις την εφαρμογή από εδώ και στη συνέχεια να την εγκαταστήσεις.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή εκτός του Play Store, τότε η συσκευή σου θα σου ζητήσει να επιτρέψεις την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Αυτό μπορεί να γίνει με μεγάλη ευκολία, πάνε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και ενεργοποίησε τις Άγνωστες Πηγές ή Unknown Sources και στη συνέχεια ξανά πάνε στον φάκελο που εγκατέστησες την εφαρμογή και ξανά πάτα να την εγκαταστήσεις.

Κατά πάσα πιθανότητα, την ώρα που θα πατήσεις να την εγκαταστήσεις θα σε μεταφέρει αυτόματα στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές. Οπότε κάνε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και στη συνέχεια ενεργοποίησε την επιλογή “Να επιτρέπεται από αυτήν την πηγή” και μετά πάνε πίσω και ξανά εγκατέστησε την εφαρμογή πατώντας στο “Εγκατάσταση“.

CyberFlix TV - Δωρεάν εφαρμογή με ταινίες και σειρές στο Android

Όπως σημειώνει το inkstory.gr, στη συνέχεια περίμενε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και μόλις σου εμφανίσει το μήνυμα πως η εγκατάσταση “Αποκλείστηκε από το Play Protect” κάνε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση ούτως ή άλλως” για να συνεχίσει και μόλις ολοκληρωθεί πάτα στο “Άνοιγμα” για να την ανοίξεις.

Περίμενε έως ότου ανοίξει η εφαρμογή και δώσε τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή για να μπορεί να λειτουργεί, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Να επιτρέπεται“. Στη συνέχεια, επέλεξε τον player που θέλεις να χρησιμοποιείται όταν παρακολουθείς ταινίες και σειρές. Στην προκειμένη περίπτωση και οι τρεις players είναι εξαιρετικοί, αλλά το VLC ίσως είναι το καλύτερο.

Έτοιμος! Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές στο Android, εντελώς δωρεάν και με HD ποιότητα.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =