αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜε αυτή τη δωρεάν εφαρμογή μπορείς να ακούς YouTube στο background

Με αυτή τη δωρεάν εφαρμογή μπορείς να ακούς YouTube στο background

Αν μπαίνεις συχνά στο YouTube, τότε η παρακάτω εφαρμογή σε ενδιαφέρει. Με το NewPipe μπορούμε να συνεχίσουμε να ακούμε το βίντεό μας, ακόμη και αν κλειδώσουμε τη συσκευή μας. Αν πάλι θέλουμε να ακούμε κάποιο podcast ενώ κάνουμε άλλη εργασία, γίνεται μέσω του «floating» player. Παράλληλα, μπορούμε να κατεβάσουμε εύκολα ένα βίντεο από το YouTube, ή να κατεβάσουμε μόνο ήχο, αν πρόκειται για podcast ή μουσικό κομμάτι. Φυσικά, μπορούμε να δούμε τα πάντα από το Youtube, αλλά και να τα κατεβάσουμε χωρίς κανέναν περιορισμό ακόμη και τα livesstream, βίντεο με υπότιτλους ή και σχόλια, σε ποιότητα που φτάνει έως και ανάλυση 4K. Παρότι δεν χρειάζεται να συνδεθούμε με κάποιον Google λογαριασμό, μας δίνεται η δυνατότητα να εγγραφούμε σε κανάλια αλλά και να δούμε το ιστορικό μας!

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του NewPipe που είναι αρκετά για να μας πείσουν να κάνουμε την αλλαγή. Για την ώρα το NewPipe υποστηρίζει το YouTube, μπορούμε όμως να έχουμε πρόσβαση σε δοκιμαστική φάση (beta) και στα SoundCloud, Bandcamp και άλλες υπηρεσίες.

Η εγκατάστασή του, μπορεί να γίνει με δύο «πλάγιους» τρόπους καθώς η Google, όπως είναι λογικό, δεν επιθυμεί τέτοιου είδους εφαρμογές στο PlayStore. Μπορείς να κατεβάσεις το σχετικό .apk αρχείο μέσω του παρακάτω συνδέσμου και έπειτα να το εγκαταστήσεις στην συσκευή σου, εφόσον έχεις ενεργοποιήσει την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτες πηγές.Διαφορετικά, μπορείς να εγκαταστήσεις το F-Droid και έπειτα να προσθέσεις στα repositories το NewPipe, με τον τρόπο που αναγράφεται εδώ.

Πηγή: dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 20 =