αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜε αυτή την δωρεάν εφαρμογή μπορείς να αφαιρείς ανθρώπους ή αντικείμενα από τις φωτογραφίες σου

Με αυτή την δωρεάν εφαρμογή μπορείς να αφαιρείς ανθρώπους ή αντικείμενα από τις φωτογραφίες σου

Το Cleanup.pictures είναι μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε αντικείμενα από φωτογραφίες και εικόνες που έχεις στην κατοχή σου.

Αντικείμενα και άνθρωποι μπορεί να υπάρχουν στις φωτογραφίες, ειδικά αν τραβάτε φωτογραφίες σε πολυσύχναστα μέρη. Αλλά η φωτογραφία σας μπορεί να φαίνεται πιο όμορφη αν οι άνθρωποι και τα αντικείμενα απομακρυνθούν. Και κάπου εδώ έρχεται το cleanup.pictures. Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις με το πινέλο το αντικείμενο που θέλεις να εξαφανίσεις και η υπηρεσία θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Οι μόνες επιλογές που έχετε είναι να αλλάξετε το μέγεθος του πινέλου ή να αναιρέσετε τις αλλαγές. Το μέγεθος πινέλου καθορίζει την περιοχή που επισημαίνετε για την αφαίρεση αντικειμένων ή ανθρώπων. Τα αποτελέσματα είναι καλά, ειδικά αν λάβετε υπόψη ότι η αφαίρεση οποιουδήποτε αντικειμένου από την εικόνα που έχει μεταφορτωθεί διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.

Ένα μειονέκτημα της χρήσης του Cleanup.pictures είναι ότι οι επεξεργασμένες εικόνες κάποιες φορές έχουν μικρότερη ανάλυση από τις αρχικές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =